Seksi Popom Ilk Iliskim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Seksi Popom (ilk İlişkim)


Merhaba.. ben Burak 1,78 boyunda 70 kilo olan çok bakımlı düzgün giyimli azgın bir gizli gay im yaklaşık 4-5 yıldır aklımı çelen bir şey var bir hemcinsimle sınırsızca ilişki yaşamak çünkü artık sıkılmıştım kadınlardan yeni yeni heyecanlar arıyordum.. birgün karar verdim



Ankarada terminale gidip orada sıralarını bekleyen yani geceyi otobüslerinde geçiren şöförlrin yanına gitmeye.. bir umuttu benim için belkide mükemmel,sınırsız ve hyecan dolu bir olay beni bekliyordu..Büyük bir heyecanla hazırlandım ve dolmuşa bindim.. heyecandan tir tir titriyordum.. ne kadar ükemmel bir deneyim olucaktı benim için..



neyse dolmuştu “terminal” diyince hemen orada indim ve otobüslerin park yerine gittim.. ankarada olanlar bilir buralar çok teiz ve güvenli neyse n alt kata otobüslerin park yerine indiğimde bazı muavinlerin otobüsleri yıkadıklarını farkettim.. bende kendime çeki düzen vererek dar kotumla ve dar şık dar badimle bir sigara yaktım ve oradaki yapay havuzun kenarına oturdum heyecandan ellerim titriyordu..



düşünmek bile bu kadar heyecanlıysa gerçekleştirme nasıldır diye kendi kendime düşünürken bir anda yanıma 35-40 yaşlarında göğsü açık biri yanıma geldi oradan geçermiş gibi bana gülümseyerek ateş istedi.. yanıma oturdu.. bende asında çok utangaç olduğum için sadece susuyordum…



bir şey söylemeden elimden tutsa hadi gidiyoruz dese otobüse bindirse gidicektim; nyse hayrola ne arıyorsun buralarda filan dedi bende bir arkadaşımı bekliyorum 1 saat rotar yapmış sıkıldım aşağı indim dedim havada biraz soğuktu üzerimdeki dar deri mont ben sıcak tutmuyordu bu soğuk hava heyecanla birleşince elimde olmadan titrtemelerimi belli etmeye başladım..



bana buranın soğuk olduğunu isterse otobüslerine binip müzik dinleyebileceğimizi söyledi.. benimde canıma minnet olurmu acaba diye bakarak kabul ettim Neyse ootbüse bindik zifiri karanlıktı otobüsün kontağını çevirdi ve ne tür müzik sevdiğimi sordu bende ona 106 yı açmasını söyledim ordan buradan konuştuk kendisi mersinliymiş neyse iyice rahatlamıştım



artık üşümüyordum ve alışmıştı bu adama bıyıklarının altından sürekli sırıtması beni daha çok heyecanlandırıyordu.. sonra bir anda bana –bizim işler çok yorucu oluyor ama arkada yatak var orası bizim yorgunluğumuzu alıyor. Bazan elimize karı düşüyor buraya atıyoruz. Dedi bende oo iyisiniz dedim gülerek. Bana görmek isteyip istemediğimi sordu..



ben onun şuan ne dese hemen yapacağımı bilmiyordu )) neyse evet görmek isterim dedim ve bana yol gösterdi önden yürümeye başladım hemen arkamdan geliyordu.. bir an popomda bir şey hissettim…. arkamı bile dönemedim..pardon dedi.. (eli çarpmış) sonra işte bak dedi nasıl.. oo dedim bari rahat yatabiliyormusunuz diye sordum oda kesinlikle dedi..



sen çok tatlı birisin dedi istediğin zaman kız arkadaşını buraya getirebilirsin dedi.. sonra teşekkür ettim. İstersen burada oturalım dedi ön çok rahatsız bende kabul ettim.. bir anda aletini kaşımaya başladı ve bütün hatlarını gördüm belli henüz kalkmamıştı ama o hali bile çok güzeldi küçük ….. de çok havasız kaldı



20 saattir doğru düzgün hava almadı ded.. bende biraz havalandırmasının iyi olacağını söyledim.. oda hemen sanki şimdi çıkarmasını istemişim gibi hemen fermuarını açtı ve çamaşırından çıkardı…….. inanmıyordum 30 cm yakınımda tam arzuladığım şey ama çok daha fazlası…



aleti iyice kalkmıştı sanırım 18-19 cm vardı ve asıl beni ürküten kalınlığıydı..penisinin altından yelpaze gibi sallayarak havalandırdı (güya) sonra dedi senin aletin bu kadar büyükmü diye sordu bende gülerek mümkün değil dedim.. bak dedi çok sert dokun istersen.. artık konuşmak istemiyordum..



elimle başını tuttum avucum kapanmıyordu evucumula oğuşturdum sertlik yoklaması yapıyormuş gibi.. sonra ağzıma doğru yakşaltırdı bende artık dayanamadım ve başını öpmeye ve hafifçe dilimle yalamaya başladım sonra elini kotumun arkasından sokarak deliğimin kenarlarında parmağını dolaştırmaya başladı..



ölüyordum azgınlıktan..daha iştahla yalamaya başladım sonra kalkmamı söyledi ve deneyimin yok galiba dedi çünkü götün çok dar dedi.. bende başımla onayladım kot pantolonumun düğmelerini çözdü ve bana merak etme acımayacak dedi. Bende içimden acısa nolcak azmışım zaen dedim..



neyse beni doggy pozisyonuna getirerek arkama geçti aletini popomda dolaştırıyor ara sırada deliğime bastırıyordu.. sonra bende artık dayanamayıp bastırdım deliğime geldiğinde çok kayganlaşmıştı ve iyice alışmıştı. Oda biraz bastırınca bir anda ateşim tavana vurdu sanki içime yumruğunu sokmuştu biran refleks elimle hafifçe ittim çıkmadı ve sakin olmamı söyledi..



yavaşça girip çıkmaya başladı tam acı gitmiştiki.. ariiiff diye bir ses duydum.. ön kapı hala açıktı bir anda acıyla içimden çıkarıp koltukların arkasına saklandım.. arif denilen şahıs yani arkamdaki çık dedi korkma o böyle şeylere alışkındır.. hatta istersen o bile katılır dedi bende korkarak bir şey söylemedim..



neyse 30 yaşlarında biri gelerek yanımıza oo fıstığı kapmışsın dedi arif e gel hüseyin dedi arkadaş yabancı değil dedi arifte sonra ben korkudan sanki dilimi yutmuştum arif koltukların arasından beni çıkararak gel merak etme dedi bende çıktım kuzu kuzu tekrar arkama geçti ve tükürükledi.. bu defa daha az acı duyuyordum..



sonra hüseyin denilen kişi kalkmamış aletini çıkararak yalamak istermisin dedi.. hiç bir şey demeden ağzımı açtım.. getirdi ağzıma soktu yalamaya başladım. Arifte arkamdan girmeye başlayınca dahada hızlandım.. aman tanrımmm mükemmeldi..



neyse değiş tokuş yaparak 5-6 kez beni becerdiler… sonra giyindim.. üstümde meni lekeleri vardı su istedim yıkadım hafifçe çay söylediler çayımızı içerken sohbet ettik ve telefonlarını verdiler.. ogün sabaha kadar hem acımdan hemde heyecandan uyuyamadım…Defalarca 31 çektim…. çok azmıştım artık kimse beni engelleyemezdi;



Not: Para biriktiriyorum şuan şu tüy dökücü kremlerden kullanıp çorap etek gibi kıyafetler giyip partnerimi daha mutlu edicem ..:) düşünsenize sonsuz zevk almazmıydınız?? 🙂


[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sevgili Yarragim Ve Fuatinki

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Sevgili Yarrağım ve Fuat`ınki


Sadece ikimizin olduğu asansördeki yakışıklının bana bakışlarındaki erotizmin yarattığı o tuhaf heyecanı bende ona aynı şekilde bakarak hissettirmeye çalıştım.Ve bunda da başarılı olmuşumki elimi tutarak pantolonunun üzerinden yarağını elletmeye başladı.




Ben Serkan 25` yaşında 1.80 boyunda atletik yapılı o ise 23 yaşında adı ise Fuat ve oda benim vücut ölçülerimde.Ama yarraklara gelince o benden biraz daha büyük ölçülerde.Elimle pantolonunun üstünden kavradığım yarağının boyutları fermuarını açıpta çıkarınca daha farklıydı.




Resmen büyük bir patlıcandı.Tam olarak 23cm boyunda ve 6cm kalınlığındaydı.Bu devasa yarağı görünce hemen diz çöküp gideceğimiz kata gelinceye kadar sakso yaptım.Fuat`ın taşaklarınada hayran kalmamam mümkün değildi.İrice ve kadife yumuşaklığında yeni traşlanmış sarkıyorlardı.




Tabiki benimde muhasebeci bulmam gerektiği için o binaya gelmiştim.Ve hayatımın muhasebecisini bulmuştum.Asansör duruncaya kadar Fuat`ı yalayıp çılgına çevirdim.Asansörden inince Fuat koşar adımlarla ofisinin kapısını açmaya koyuldu.Belliki uzun süredir sikişmiyordu.




Fuat`ın ofisine girer girmez jaluzi perdeleri kapattık.Ve hemen pantolonlarımızı çıkardık Fuat beni domaltıp yarağını bacak aralarıma sokup ileri geri yapmaya başladı.Böyle yapması bile beni çıldırtmaya yetiyordu.Kimbilir o kocaman yarağını köküne kadar götüme alınca zevkten nasıl çıldıracaktım.




Ama o koca yarağını önce ağzıma alıp iyice morarıncaya kadar şehvetle emmeye kararlıydım.Benim yarağımda kalkmıştı benimkide Fuat`ınkinden 6 cm kısaydı yani 17 cm.Ama kalınlık olarak hemen hemen aynıydı.Benim yarağımda Fuat`ın iştahını kabartmış olacakki kanepeye geçip 69 pozisyonu aldık.




Ben Fuatın yarağını Fuat benim yarağımı morarıncaya zevke gelinceye kadar yaladık.Sonra ben artık Fuat`a büyük sürprizimi göstermek istedim.Bunu ilk kez kendisine yapacaktım.Ona kendi yarağımla kendimi sikebildiğimi söyleyince şaşırdı”Nasıl yani sen şimdi kendini nasıl sikiyorsun ki?”dedi.”Tuvaletinde klozet varsa göreceksin” dedim.




“Evet hadi yürü Serkan göster çok merak ettim”Vee klozetin iki kapağını açıp yarağımı ve taşağımı geriye atıp tersten oturdum yani yüzüm klozet kapaklarına doğru bakıyordu.Sonra götümü tükürükleyip yarağımı başının altından tutup sıkıca iterek ve kalçalarımın hareketleriyle yavaş yavaş götüme almaya başladım.




Fuat`ın ağzı bir karış açık kalmıştı.Sonra birde yarağımı taşaklarımın başladığı yerden tutup kalçalarımla ileri geri yapmaya başlayınca Fuat iyice azdı.”O zaman sen kendi yarağın götündeyken benimkinide alabilirsin Serkan`cım”dedi.”Eveeet bende hep bu anı bekliyordum.”




Sonra Fuat ben oturmuş vaziyette olduğum için dizleri üzerine çöküp yarağını götüme sokmaya başladı.Götümde yarağımın zonklamaları devam ederken ikincisinin girmesi çok acı verecek ve çok ağrıtacaktı ama olsun buna değerdi…




Ve Fuat`ın yarağıda götüme girip iyice oturunca benim yarakla Fuatın`ki içerde şevişmeye başladılar.Bu temastan duyduğum ve aldığım zevki anlatamam.Fuat ileri geri yaparken benimkide onunkiyle ileri geri gidip geliyordu.Heralde böyle bir yeteneğe sahip başka bir gay daha yoktur.




“Yaa çok hoş bi şey bu Serkan be ben senin götünü zaten sıkı görmüştüm şimdi bu halde iyice sıkı bir götün olduğunu öğrendim oohhh Serkan iyiki bi muhasebeci aramaya çıkmışsın be ohhh harika..”diye memnuniyetini dile getirdi.Ben dayanamayıp içime boşalınca yarağımı çıkardım.Ama Fuat beni sikmeye devam ediyordu…




Tabi değişik pozisyonlara girdik önden,baş aşağı,yandan derken çok güzel bir pozisyonla finali yaptık.Ben kanepeye yattım.Fuat`la öpüşürken yarağını götüme aldım.Çılgınlar gibi öpüşüp sikişiyorduk çalan telefonları umursamıyorduk bile.Fuat beni sikerken dudaklarıma ateşli öpücüklerini konduruyordu.




Fuat beni yarım saate yakın siktikten sonra içime zevk inlemeleriyle döllerini boca etti.Yarağını götümden çıkardığında hala götümden dölleri süzülüyordu…İzmir`de oturan yada gelmeye engeli olmayan 20-35 yaşlarında atletik yapılı tercihen kılsız yakışıklılar,ve tercihen büyük yaraklılar.Çok yakışıklı olmak önemli değil önemli olan seviyeli olmak..Bu çılgın gayle tanışmak ve beraber olmak isterseniz maillerinizi beklerimmm

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Reisler Sikti

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Reisler Sikti


Sevgili arkadaslar, sıze cok ozledıgım ve unutamadıgım bir sex anı yazmak ıstıyorum…Su an unıversitede olmamdan dolayı lısede yasadıgım bu sikilme olayını cok ozluyorum…Ben lise 1 deyken bizim okulda Feti adında bır cocuk vardı.Bu cocuk okulun belalısıydı,hani bilirsiniz su reis olayları filan…




Feti beni cok severdı ,sureklı kollardı.Bır gun beden egıtımı ıcın tum sınıfla beraber soyunma odasında soyunuyorduk.Feti yakısıklı bır cocuk sayılmazdı ama tekvando yaptıgı ıcın mukemmel bir vucudu vardı.Soyunurken ona buna laf atıp dalga gecerdi ve benım gozum hep onun vucudunda olurdu.




Bır keresınde sıkını cıkarmıs mıllete sallıyordu.Bende pur dıkkat sıke bakıp kendımden gecıyordum.O yarragın ıcımde delıler gıbı gıdıp gelırken bana nasıl zevk verecegını dusunup hayal kurardım.Asla Fetıye acılmayı dusunmezdım cunku ıbne oldugumu ogrenırse kesin beni dover dıye dusunuyordum.Cunku ıbneler hakkında cok kufurlu ve asagilıyıcı konusurdu buna bozulmama ragmen yınde benı sıkmesını ıstiyordum.




O gun beden egıtımı bıtıp soyunma odasına geldıgımde cocugun bırıyle tartıstıgını gordum ne olmus dıye olayı anlamaya calısıyordum.Duyunca cok komıgıme gıtmıstı megerse Fetı 31 cekerken soyunma odasında, cocugun ceketine attırmıstı!Cocukta bunu temızle dıyordu ama sadece demekle yetındı cunku dayak yıyecek gıbıydı.Cocugun kendısı temızledı dolu.Ama bu olay bende derın bır etkı yarattı ve sonu ne olursa olsun acılmaya karar verdım.Artık gozum ıyıce donmus ve azmıs durumdaydım.




Feti bazen yanımda otururdu derste.Yıne oyle bır gunde dersteyken tuvalete gıttı bende daha sonra pesinden tuvalete gıttım.Tuvalette ondan baska kımse yoktu.Bende olaya gırmenın tam zamanı dedım ve konuyu benzer bır konuyla actım.Cocugun ceketıne nıye attırdın gıbılerınden konusmaya basladık,o da bende acaıp guluyorduk.Konusma bıter gıbı oluncada bende dedımkı boyle seylere luzum yok gercek bırısıyle yapsana dedim.




Kendısı bıraz salak oldugu ıcın anlamadı onunla duz ve 3 kelımeyı gecmeyen cumleler kurmak gerekır anlaması ıcın.Bende ona bıraz yanasarak bu ısı benle rahatlıkla yapabılırsın dedım.O da cok sasırmıs sekılde nasıl yani dedı.Yanı canın ne zaman ısterse aramızda kalmak kosuluyla beni sıkebılırsın dedım.




Baktım kı sınırlenır gıbı bır ıfade olusuyor yuzunde bende hemen konusmayı ılerletıp sıkını delıler gıbı yalamak ıstedıgımı ve gotumu sana vermek ıcın geberıyorum gıbı laflar ederek heveslendırmeye calıstım.Ben bunları soylerken hıcbır sey soylemıyordu.Yuzunde hala sert bır gorunum vardı aha sıctık dedımkı bırden gulumsedı




Fetinin cok kurnaz ve sınsı bakısları vardır ıste bu durumdada aynen boyl bakarak lan ıbne elıme dustun senı nasıl sıkerım ben bir bilsen dedi.Yuzu guluyor ve ıyıce uzerıme gelıyordu sankı o an benı sıkecek gıbıydı…Bende su an olmaz dedim.Bir sonraki beden dersinde dedim.O da kabul etti ama hala sinsi sinsi guluyordu.




Beden egitimi gunu gelinceye kadar diger derslerde hep benim yanimda oturdu ve surekli olarakta bana sarilip bacaklarima ellemeye calisiyordu ama ben buna engel oluyordum cunku ortaya cikmasindan korkuyordum.Sonra en nihayetinde buyuk bir heyecanla bekledigim sikilme gunum gelmisti.O kadar heyecanliydimki anlatamam.Soyunma odamiz boyandigi icin biz ikinci kattaki kendi sinifimizda soyunuyorduk.




Fetiye ne zaman baksam bana imali imali bakiyordu.Neyse,salona inip sira olduktan sonra benim yanima yanasip hadi gidelim dedi.Belliydi kafasina koymustu ben biraz tedirgin ve donuktum cunku ilk defa sikilecektim.Artik kolumdan tutmus sertce goturuyordu. Soyundugumuz sinifa girdigimizde ben yalniz olacagimizi sanmistim ama bir baktim ki Fetinin sag kolu olan arkadasida icerdeydi.




Icimden bir ses demistiki yarragi bu sefer fena yiyeceksin.Cunku ikiside iri yari heriflerdi.Busbutun korkum dahada artmisti.Ben Fetiye kizgin kizgin bakarken bana oglum seni sikerken birininde kapida nobet tutmasi gerekiyor demisti.Sende cocugun bu iyiligine karsin yaparsin bir iyilik demisti.Ve pis pis gulmuslerdi.Napalim artik basa gelen cekilirmis.Sonra Fetinin arkadasi perdeleri seri bir sekilde cekti cunku karsi tarafta apartmanlar vardi.




Bende yavas yavas soyunuyordum.Fetiye bir baktim ki ust kismini coktan cikarmisti.Ama vucudu bana o an daha guzel gozukmeye baslamisti.Feti hemen bir emirle arkadasini sinifin kapisinin onune yolladi ve orada nobet tutmaya basladi.Eger biri gelmeye yaklasirsa bize haber verecek ve bizde sadece altimizi cekecektik ciplak gorseler bile dersi erken bitirip soyunuyorduk diyecektik.Yani hikaye hazirdi.Artik hersey bize kalmisti.




Feti bana yaklasirken ben ona once ben senin vucudunu opeyim bana 10 dakika ver zevkimi alayim sonra beni istedigin gibi sikersin demistim o da kabul etti.Biriyle bu isi yapmadan once hep bunu yapmayi istiyordum.Once boynunu opmeye basladim.Daha sonra yavas yavas goguslerine o kasli goguslerine indim.Vucudunun kokusuna bayilmistim tam bir erkek kokusuydu.




Daha sonra o kokunun kaynagina koltuk altlarina o killi koltuk altlarina indim deliler gibi yaliyordum ama gidiklaniyordu.Sonra kollarina pazilarina hasta oldugum pazilarina indim.Cocugun tum vucudunda dilimi degdirmek istiyordum.En sonundada sirtini opmeye basladim.Artik Feti huzursuzlanmaya baslamisti beni hemen sikmek istiyordu.Onune geldigimde esofmanini deli gibi yukari kaldirmis o siki vardi.




Esofmanini indirdim birden ve beni parcalayacak bana aci verecek beni kolesi yapacak o yarragiyla artik burun burunaydim.Artik duramiyordum ve birden agzima aldim oyle bir somuruyordum ki yavas lan kopracaksin ibne dedi.Bu arada arkadasida kapiyi hafif aralamis bizi izliyor ara sira sikini karistiriyordu.Ve muhtemelen beni nasil sikecegini planliyordu.En sonunda siki oyle bir agzimda patladiki sanki itfaiye hortumunu agzima almis gibi hissediyordum.




Bunun bir sonu varmi diye merak ediyordum cunku oluk oluk dol akiyordu ve beygirler gibi boguruyordu.Tam o sirada arkadasi iceri girmek istedi ama daha bitmedi gotten girecem dedi.Bende yavas yavas pozisyon aliyordum ve altimdaki esofmani indiriyordum.Fetinin siki ne zaman kalkar diye dusunuyordum ki benim kestaneyi gorunce yavas yavas kalkmaya baslamisti.Belliki adam cok abazaydi.Gerci benim bu tuysuz dolgun gotum oluyude diriltir.




Neyse, ben o bildigimiz lise siralarina bacaklarim asagida kalacak sekilde uzandim.Yani ayaklarim yerde gotum sikicime donuk ama ben siranin uzerindeydim.O an Feti beni bagirtmamak icin yavas yavas sokacagini anlamistim cunku nede olsa ilk postadan sonra atesi biraz dusmustu.Gidip bir tahta kalemi alip gotume sokmaya basladi deligimi kendi sik buyuklugune getirmeye calisiyordu.




Gerci siki cok uzun degildi 15 cm civarindaydi ama kol gibi kalin ve damarliydi.Ben artik inlemeye baslamis sik artik beni diye yalvariyordum.Ve en sonunda deligimde hafif bir sicaklik hissettim.Daha sokmamisti ama basinin sicakligini hissetmistim.Once hafif bir sessizlik oldu megerse uygun ani bekliyormus veeeee o kasli kollariyla sikini oyle bir bastirdiki bir kerede hepsini icime aldim.Ben bagirmamak icin masadaki kitabi isiriyordum.




Sanki icimde ates vardi gotum adeta yaniyordu.O dolgun sik artik icimdeydi ve yavas yavas onu icimde kabullenmeye baslamistim.Bir sure hareketsiz kaldi daha sonra yavas yavas tempoyu artirmaya basladi.Git geller artmaya baslamisti ben gozlerimi bile acacak halde degildim zevkten kendimden geciyordum.




Yarragi icimdeyken kalbinin atislarini yarragindaki damarlarin atisindan hissediyordum.Erkegim terden sirilsiklam olmustu.Ve ben zevkten masada ne var ne yok hepsini yere atiyordum.Sonunda bir bogurme sesiyle beraber erkegimin suyunu o ilik suyunu icimde hissettim.Yalniz hemen cikarip yarragini giyinmeye basladi.




Bu sefer sira huseyindeydi.Huseyin 1.85 boylarinda bir cocuktu.Feti ise kasli ama 1.65 boyundaydi.Huseyin soyunmadan sadece sikini cikarip benim follos olmus deligime rahatca soktu.Ben pek bir farklilik hissetmedim.Sanki ayni yarrak sikiyormus gibiydi.Huseyinin vucududa en az fetininki kadar guzeldi o vucududa opup yalamak istiyordum ama inaninki halim yoktu.




Zaten cocuk teneffus olmadan beni sikmek istiyordu ve bu yuzdende soyunmadi.Ama o bana gidip gelirken israrla ust kisminin soyunmasini bana tohumunu verecek erkegimin kasilmalarini gormek ve tahrik olmak istiyordum.Beni hem sikiyordu hemde ust kismini soyunuyordu.Bende kisik gozlerle halim el verdigince izlemeye calisiyordum.




Kendisi biraz beygir oldugu icin beni sertce sikiyor dolayisiyla masa ile beraber hareket ediyorduk.Zaten o da bosalip bu is bittiginde siniftaki siralarin bazilari biraz yer degistirmisti.Herifler sanki icimde birsey ariyormus gibi bastira bastira sikiyorlardi.




Tum is bittiginde yere yigilip kaldim.Ikiside bu isin devami gelecek diye imali imali gulmuslerdi.Nitekim oylede oldu.Lise 1 deyken beni siken 2 kisiyken lise 3te 4 olmustu.Yani anliycaginiz beni her istedikleri yerde siktiler ve siktirdiler.3 yil boyunce erkegim oldular.Ve aslina bakilirsada minnettar oldum.




Onlarda zaten zamanla beni cok sevdiler ve durumu daha fazla kisiye anlatip beni yipratmadilar.Yaptigimiz sadece karsilikli bir alis veristi bence.Kotu niyetli degillerdi en azindan bana karsi.Okul bitincede pesime dusmediler.Hersey gecmiste kaldi ama yinede ozluyorum.




Bana o guzel anilari tekrar yasatacak IZMIRDE aktif 18-20 yas arasi liseli veya lise caginda veya universiteli olan tercihen uzun boylu yakisikli ve kendine guvenen delikanli var mi?Benim icin en onemli sart ozellikle liseli (veya universiteli) olmasi.Guvenebilecegim bir partner ariyorum.Iste mail adresim [email protected] Hadi atesimi dusurun.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Patronumun Oglu Ve Kardesleri

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Patronumun Oğlu Ve Kardeşleri


su an 23 yasındayım. bundan 5 sene önce basımdan gecen olayı anlatmak ıstıyorum sızlere.


patronumun ogle benden 5 yas kucuk tam bır zengın cocugu. parlak yakısıklı ve bayansı. onu hayal ederek 31 cektıgım cok gunler olmustur. cunku ne zaman yanıma gelse rahat durmaz suırtunurdu. belkı bılmeyerek yapıyordu ama tahrık oluyordum.




bır gun ben ısyerımızın arsıvınde porno dergılere bakıyordum. oldum olası dergılerde yazan hıkayeler ılgımmı cekmıstır. bır baktım patornun oglu geldı ve senı herkese söyleyecem dedı. bende dedımkı bak olum söylemezsen sana da bı tane verırım dedım yatakta yatıyordum zaten. yanıma uzandı bır tane porno dergı aldı ve okumaya basladı. bende okuyordum ve yavasca ayagımı alının bacaklarına surtmeye basladım. ses cıkarmıyordu.




cesaret alarak elımı bacaklarına attım. bıraz oksadıktan sonra kucucuk ama kaya gıbı olan sıkını oksamaya basladım. hala sesını cıkarmıyordu. bundan cesaret alarak hadı dedım arkanı dönde rahat rahat 31 cekım dedım. arkasını döndu bana bende ona yuzumu döndum. kazık gıbı olmus sıkımı götune degdırıyordum. elımlede sıkını oksuyordum. o ıse hala dergıyı okuyordu. sonra pantoloınunu acmaya basladım. pantolonunu ındırdıkten sonra kılodun uzerınden gotunu sıkıyordum.




sonra hızla kendı pantolonumuda cıkarıverdım kılotla bırlıkte. onunda kılodunu cıkardım ve sıkım tamamen gotune deymeye basladı. sonra yuzustu uzanmasını söyledım. hemen yuzustu yattı. götunun her yerını yalıyordum azmıstım ıyıce. daha yası kucuk oldugundan sıkmek aklımın ucundan gecmıyordu. sıkımı ıyıce ıslatıp bacaklarını bırlastırıp bacak arasına gırmeye basladım. gıdıp gelıyordum hızlı hızlı. kan ter ıcınde kalmıstım. ama hala bosalamamıstm. ön taraftan bır takım sesler duydum.




ama bosalmak usereydım ve bu zevkı kacırmak ıstemıyordum. ama bu bana pahalayıa patlamıstı. bır baktım alının amcası yanı patronun kardesı karsımda. vay ıbnelerrrrrrrr dıye bagırdı. benım elım ayagım donmustu. dayagı göze almıstım ama ısyerınden cıkarılacaktım ve bunu mıllete ne dıye acıklayacaktım. mehmet abı karsıma gectı. benım sıkım hala alının bacak arasında alı ıse benım latımda. kımıldayamıyordum. bırden anı bır hareketle mehmet abı fermuarını actı, oldukça uzun bır sıkı vardı. cok ınceydı.




ama ne bılırdım bunun kalkık olmadıgını. gel bakım sen yegenımın tadına baktın bende senın tadına bakayım dedı. sıkını agzıma dogru yanastırdı. alı bızı sessızce ızlıyordu. sıkını agzıma yanastırdı, sesımı cıkaramadım. yavas yavas dılımle yalamaya basladım o ınce fakat uzun yarragı. yavas yavas agzımın ıcıne alıyordum ve bu arada alınn götunede surtunuyordum. korkudan sıkım ını vermıstı. ben mehmet abını sıkını yalarken hem mehmet abının sıkı kalkıyor




hemde benım sıkım kalkıyordu. yaladıgım ınce ve uzun yarrak sahlanmaya baslamıstı adeta. buyuyor, buyuyordu. adeta koskocaman olmustu. agzımın ıcıne gırdıkce agzım yırtılacak sanıyordum. mehmet abı kendınden gecmıstı. bu ıs bır an önce bıtsın dıye tasaklarıyla oynamaya basladım. yarragı kalp atışları ıle aynı anda kalkıyor ınıyordu. bırden sıkını gerı cektı ve yuzume gözume bosaldı. sankı hortumla su sıkıyordu. mıgdem bulanmıstı. naptın ya dedım. suslan ıbne dedı. daha cok sey yapıcam sana dedı.




sonra ben kalkmaya calıstım ama ızın vermedı. öyle bacak arasına gırmek olmaz. sık bakım su alı ıbnesını dedı. alye domalmasını emrettı. adeta kölesı olmustuk. alı domaldı önumde, yusyuvarlak götu önumde duruyordu. önce parmaklarımla götunu durtmeye basladım. bır sonra ıkı sonra 3 parmagımı ıcıne soktum. daha sonra sıkımı ıslatıp yavas yavas kafasını sokmaya basladım. bu arada mehmet abı benım götumu kurcalıyordu. herkes cıplaktı oda zıyafete gelmıstı. götume parmak attıkca canım acıyor ama alının götunden muthuıs zevk alıyordum. alıye köklemıstım artık. hızlı hızlı gıdıp gelıyordum.




her gıdıp gelmeme mehmet abını parmagı daha cok gırıyordu götume. sonun 3 parmagını hıssettım götumde acıyla. sımdı arkama gecmıs yarragında kalan döllerı götume surtmeye baslamıstı. sıkını surtuyor doyumsuz bır zevk verıyordu bana: ama bunu bellı edersm hergun sıkmeye baslayacaktı benı bunuda bılıyordum. onun ıcın bellı etmeme ye calısıyordum. mehmet abı hucuma gecmıstı ve sıkını yavas yavas götume durtmeye baslamıstı. canım yanmaya baslıyordu. mehmet abı nolur yavas dedım.




oda tamam olum hayvan degılız ya dedı. yavas yavas ıcıme kayıyordu artık. ben gıdıp gelmelerımı yavaslatmıstım. cunku hızlanınca mehmet abını sıkı götume gırıyor acı verıyordu. mehmet abı götume tam gırdıgınde hadı olum yegenımı verdım sık dıye ne duyırsun dedı. bende dayanamıyordum artık. hızlanmaya basladım. ben hızlandkca mehmet abının sıkı götume gırıyor ve onu kendınden gecırıyordu. yıne bır ses dymustum. bırden ırkıldım. ama mehmet abı bırakmadı benı. suslen gelen kımse gıder sımdı dedı.





ama bılemedık orhan abını geldıgını. orhan abı bızı görunce, ooooooo davete benı nıye cagırmadınız lan dedı ve sıkını cıkarmaya basladı bıle. sonra geldı agzıma verdı. onuda bır hamlede agzıma almıstım. hızlanmıstım. ben alının götunde hızlandıkca mehmet abının sıkı arkama hızla gırıyor ve orhan abının sıkıde hızla agzma gırıyordu. kardesler nede olsa ben bosalırken, orhan abı yuzume mehmet abıde götume bosaldı.




alı dısında hepmız hırıltılar cıkarıyorduk. sonra alıyı gönderdıler ve orhan abıyle mehmet abı saatlerce benı bır agzımdan bır göumden sıkıp durdular. alı o gunden sonra gelmedı bır daha ısyerlerıne. bede orhan abı oldugu zaman onla, mehmet abı oldugu zaman onla sıkısıp duruyorum. gözgöze gelmemız yeterlı oluyor…adana ve cevresınden önce sıkecek sonra sıkılecek kımselerın maıllerını beklıyorum…götume cok guvenıyorum sıkcılere duyrulur. sıkımede guvenıyorum…[email protected] hepınızı öptüm…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Seks Ve Ben

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Seks Ve Ben…


selam arkadaşlar ben hakan 25 yaşında üniv. meznunu 180 75 oçülerinde kumrak yakışıklı bir aktifiim bu size yadığım ikinci hikayem.bun 1 ay kadar onceydi. canım sıkıldığından nete girdim gay odalarında kednime uygun birini arıyordum ve sonunda biriyle sohbete başladık . çok seviyeli ve sohbeti seven biriydi. sonunda cam larımızı actık .




şahane bir parca vardı karşımda 19 yaşında sarışın parlak biri vardı adı kerem maslak tarafında oturuyordu. oda beni beğenmişki gelebilrmisin dedi. üniv 1 öğrencisi yalnız yaşıyor


arabama atldım ve sözleştiğimiz yerde zamanında bulıştukarabada hoş beş muhabbet ne yapalım ne yapalım nereye gidlim derken ben eğer bana güvendiysen sana gidelim daha rahat oluruz dedim. ok dedi. çıktık evine kapıda evim dağınık dalga gecersen kovarım dedi. söz erdim girdik ever




duvarlar şarkı sozleri resimler çay filan derken ben içinden ne geçiyor dedim. o senin dedi ben yanıma ıturmanı isityorum dedim yapı olarak ilk hareket karşıdan gelmeden tepki vermem. yanıma oturdu eee dedi ve ben dudaklarına yapıştım. ikimizde yan vaziyette birbirimizi emiyorduk yutuyorduk. sonra ben boynunu yaladım emdim ince boyunlara dayanamam. sonra üzeriene ğilip koltukda sevişmeye devam ettik




pürüzsüz düzgün vucudu kılsız bir şekilde ellerimin altıonda idi ayağa kalkıp hızlı hzlı soyunduk yatak odasona gectik abartısız yarım saat opüşüp seviştik. o benim kulaklarımı parmaklarımı emiyor ben gögüslerini emiyor uclarını dişerleimin arasında hafifce ısırıyordum. poposunu yalamaktan artık dilim kurudu. sonra sırt üstü cevirip kondomu ve kremi hallettikten sonra belinin altına yastık koydum o pembe delik karşımda bu tun güzlliği ile duruyordu




aleti biraz etrafında gezdirirp azdırdım onu sok erkekeiğim aslanım kocma ol ipnenim senin sik beni artıkkkk diye bağırıyordu ve usulca te seferde hart diye soktum yavaş yavaş ne olur yırtmadan erkeğim diyordu. bende ritmik hareketlerle içinde gidip geliyor bir yandan da opüşüyoırdum. bu en sevdiğim pozisyon. bir 10-15 dk boylece sekse devam ettik ve sarsılarak içine boşaldım onada 31 çetikten sonra sarılıp dinlendik. ikinci ve üçüncü pozisyonları sonra anlarıcam eğer boyle bir gece geicrmek istiyor ve sitanbuldayasanız 18-22 arası tüm yakışıklı ve bakımlı pasifleri cam ve resimli olanları bekliyorum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sadik Dostum Lessi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Sadık Dostum Lessi


16 yaşında babam bir köpek almıştı bana. Sevimli yavru bir köpekti, adını Lessi koymuştum. Kısa sürede köpeğe bağlanmış, evde geçirdiğim tüm zamanımı ona ayırır olmuştum. Çevresi tarafından soğuk diye hitap edilen bir insanım. Pekte arkadaşım yoktu. Doğal olarak kız arkadaşımda bulunmuyor.




Aslında 1,75 boylarında, sarışın, beyaz tenli, yakışıklı bir erkeğim. Ama ben kendimi erkekten çok kadına benzetiyorum. Yüzümde ve vücudumda pek kıl bulunmuyor. Yaşım ilerledikçe Lessi de, ben de büyüdük. Artık aletim kalkıyor, cinselliğe ilgi duyuyor, mastürbasyon filan yapıyordum. Evde yalnız kaldığım zamanlar çırılçıplak soyunuyor,




aynanın karşısına geçip vücudumu izliyor, kalçamın güzelliğine kendim bile hayran kalıyordum. Beyaz, yuvarlak ve toplu bir kalçam var. Daha sonra kendi kalçama bakarak mastürbasyon yapıyordum.Cinsel ilişkiyi sadece okuduğum dergilerde gözlemledim. Ne bir erkekle, ne de bir kadınla ilişkim olmadı. Bir keresinde gizlice anne ve babamın sevişmelerini izledim. Annemin babamın organını yalayışı,




babamın annemi arka deliğinden düzerken, babamdan çok annemin aldığı zevkle kendinden geçişi dikkatimi çekiyordu.Bu görüntülerden sonra arkadan nasıl bir zevk alındığını merak etmeye ve kendi deliğimi parmaklamaya başladım ve bundan zevk aldığımı fark ettim. Zamanla parmağımın yerini çeşitli cisimler almaya başladı.





Asıl hikayem dedemin ölümüyle başladı. Anne ve babam cenaze için köye giderken, ben kasvetli ortamları sevmediğimden evde kaldım. 2 gün gelmeyeceklerdi. Onların yola çıkmasıyla birlikte içim içimi yemeye başlamıştı. Belki geri dönerler düşüncesiyle 2 saat TV izledim. Daha sonra dış kapıyı içeriden kilitleyip annemlerin yatak odasına yöneldim. Çırılçıplak soyunup üzerime annemin saten, seksi geceliklerinden birini giydim. Gerçekten çok güzel olmuştum.





Dolaptan aldığım salatalığı, gıçımı iyice vazelinledikten sonra yavaş yavaş içime kaydırmaya başladım. İçimden gerçek, sıcak bir yarak olsa da, ben hiç uğraşmasam, domalsam, o da bana girse diye hayal ediyordum.Bu düşünceyle salatalığı içime sokup çıkartırken, gözüm bir anda köpeğim Lessi’ye ilişti. Lessi ön ayaklarının üzerinde doğrulmuş, kulaklarını havaya, gözlerini bana dikmiş ve altından küçük aleti dışına çıkmış bir vaziyette izliyordu. Daha önce bunu niye düşünememiştim ki?




Hemen doğrulup Lessi’nin yanına gittim. Önce başını sonrada aletini elimle oynamaya başladım. Küçücük alet gitgide büyüyordu.Lessi iyice gevşemiş, kendini yere bırakmıştı. Merakla kafamı uzatıp aleti ağzıma aldım. Sıcacıktı. Ben somurdukça Lessi garip sesler çıkartıyor, sağımı solumu yalıyordu.





Hemen mutfağa gidip, kalçama ve deliğime bal sürdüm ve dönüp kalçamı Lessi’nin başına doğru çevirip aletini yalamayı sürdürdüm. Lessi balın tadını alınca olanca gücüyle kalça butlarımı, arasını ve deliğimi yalamaya başladı. Tanrım inanılmaz güzel bir şeydi. Kocaman, sıcak ve ıslak dil kalçamın her noktasında geziniyor, tüm vücudum karıncalanıyordu. Lessi’nin dili büyük ve uzundu. Usta badanacılar bile bir duvarı bu kadar hızlı fırçalayamazlardı.





Bu arada Lessi’nin aleti kocaman olmuş, normal bir erkeklik organından daha uzun ve kalın bir hal almıştı. Artık aleti içime almak istiyordum. Lessi’yi yerden kaldırıp 4 ayak üstüne getirdim ve aletini arkaya doğru uzatıp bir süre daha yaladım. götüm Lessi’nin salyalarıyla doluydu ve yarak aşkıyla şişmişti. Kendimi hiç bu kadar isterik hissetmemiştim. Bende 4 ayak üzerine geçip, elimle Lessi’nin yarağını göt deliğime dayadım. Deliğimin ağzı sıcacık yarağı kavramış, kalbim ilk yiyeceği yarağın heyecanıyla atıyordu.





Ben hazırlanırken Lessi hızlı bir hareketle kendini geriye itip, yarağını köküne kadar içime gömdü. göt deliğim biraz ağrımış ama alet içime kolayca kaymıştı. Lessi hırlayarak ileri geri pompalıyor, bense inleyerek müthiş bir zevk alıyordum. Kendimi tamamen Lessi’ye teslim etmiş, sadece inliyor, kendimden geçiyordum. İçimdeki yarak ise biraz daha şişmiş ve kalınlaşmış, deliğimi zorlamaya başlamıştı.





Çok geçmeden Lessi sıvılarını içime boşalttı.Hayatımın en zevkli dakikalarından sonra, sarhoş gibi olmuş, yarağım ise kazık gibi duruyordu. Lessi ise yere uzanmış, boşalmanın verdiği rahatlığın keyfini sürüyordu. Yavaşça Lessi’nin kuyruğunu kaldırıp, yarağımı deliğine dayadım. Lessi hiç kıpırdamıyordu. Yerden aldığım salatalığı köküne kadar deliğime soktum. Yine yavaşça sıcak deliğin içine





ittirdim ve pompalamaya başladım. Lessi sadece dilini dışarı çıkartmış, derin derin soluyordu. Köpeğimi de kendim gibi eşcinsel yapmıştım. Çok geçmeden köpeğimin arkasına boşaldım. Hayatımın en zevkli boşalmasıydı bu. Bu günden sonra kendimi çeşitli pozisyonlarda köpeğime siktirmeye devam ettim.




Artık öyle alıştı ki; ben soyunup domalınca hemen sırtıma ayaklarını dayayıp, içime köklüyor. Tabi kendi de sikilmekten çok hoşlanıyor. Bundan sonra ne erkeğe, ne de kadına ihtiyacım yok. Köpeğimle birbirimizi tatmin ediyoruz. Şimdi yeni bir köpek alıp 3’lü yapmayı düşünüyorum. Köpeği olanlara da tavsiye ediyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Parlagim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Parlağım…


Bu internet muazzam bir alet. Ne ararsanız hemen bulabiliyorsunuz. Ben de arkadaşlık sitelerinden birine “tüysüz, parlak, yatakta feminen davranışlı, iç çamaşırları ve makyaja eğilimli bir pasif” aradığımı yazınca, birkaç tane birden buluverdim.




Benim ekonomik bir sıkıntım olmadığı için istediğim her zaman, gerek kadınların gerek travestilerin profesyonel ilgilerini kiralayabiliyorum. Ama yetmiyor. Bütün yaşadığınız bir kiralama sadece… Karşımda amatör bir heyecan, titreme, merak ve samimiyet olunca, ben çok daha fazla azıyorum.




Neyse, işte bu ilanlardan birine cevap yazan evli bir adamla yaşadıklarımı anlatacağım.


Ben 36 yaşında, orta boy ve vücutta, esmer, kirli sakallı bir adamım. Serkan (diyelim) 25 yaşında, 1.73 boyunda, zayıf kumral bir arkadaş. Önce msn’de yazıştık biraz, sonra karşılıklı resimler gönderildi… Kalabalık bir yerde buluştuk, baktık ikimiz de hoşlandık birbirimizden, benim ofisime doğru yola çıktık. O gün ofisimi boşaltmıştım…




Ofisimde, her yerde yastıklar olan bir oda var. Orada bir şeyle yaparız filan derken ben, kapıdan girer girmez, Serkanım bir yapıştı benim dudaklara. Nasıl öpüyor… Dil, dudak birbirine karışmış. İkimizin de gözleri kapalı, ellerimiz birbirimizin vücutlarında, hem okşuyor, hem öpüşüyoruz.




Benimki hemen sertleşti. Dayıyorum her yerine. İyice bastırıyorum. Serkanım bana arkasını döndü. Artık hem götünün arasına dayıyorum, hem de tamamen tüysüz, ve sakalsız boynunu, yanaklarını, kulaklarını öpüyor, yalıyorum. Ellerimde göğüslerinde, sıkıp duruyorum…




Elimi kazağının içine soktum, okşayıp duruyorum. O da pantolonun üzerinden başladı benim aleti sıvazlamaya. Yüzünü döndü, doğrudan diz çöküp aleti fermuarı açmaya çalışıyor…


“Dur” dedim. “Hani kıyafetler, hani makyaj?”. “Önce böyle bir yalasaydım” dedi. “Olmaz, önce giyin, hazırlan, gel” dedim.




Bu içeriye gitti. 10 dakika sonra, içeri inanılmaz bir dişi girdi… Üzerinde ipli, arkası taşlı, siyah bir string, siyah içi dolu bir sütyen, tam benim sevdiğim gibi, jartiyersiz jartiyer çorapları, topuklu kapalı ayakkabılar… Kıpkırmızı bir ruj, ve kırmızı tonlarında bir göz makyajı… Rimeller, kalemler hepsi tamam…




Ben de koymuşum bir travesti pornosu, kendimle oynayıp duruyordum. Hala taş gibiyim. Bu hemen saldırdı alete. Orta boy, orta kalınlıkta benim alet. Ama Serkanım öyle derin, öyle ıslak, öyle derin emiyor ki, dev gibi olduSırtı, götü, her tarafı pırıl pırıl… Nasıl anlatıyor karısına, etrafına anlamadım, ama tamamen tüysüz bir vücudu var… Ben başladım bunu yalamaya.




Bir taraftan bu ağzına alıyor, ama bir taraftan ben de onun sırtını, deliğini yalamak istiyorum. Zor bir pozisyon. Neyse, çıkarttım bunu koltuğa, domalttım. Başladım deliğini emmeye. Kaymak gibi temizlemiş, kremlenmiş… Gel beni yala şeklinde. Duramıyorum, o kadar güzel yalaması…Artık deliğini dilimle iyice yumuşatıp, içini tükürüklerimle doldurmaya başladım. Bu inliyor, titriyor, bulsa dilimle beraber kafamı sokacak içine, o kadar istiyor. “Sok artık erkeğim, hadi dayanamıyorum, gir içime” demeye başladı.




O arada ben biraz yumuşamıştım, hala serttim de, buna bütün gücümle geçirmek istediğimden, gittim yine ağzına verdim. Bu ağzına alırken, başladım parmaklarımla deliğini okşamaya. Tam sokmuyordum, okşuyordum ki, birazdan geçirince hoşuna gitsin…


İstediğim gibi olunca, geçtim arkasına. Görüntü süper. Bembeyaz, pürüzsüz bir sırt, incecik bir bel, beyaz yuvarlak, dar kalçalar.




Deliğine nişanladım, ve bir defada kökledim. Öyle bir inledi ki, delirdim zevkten. Girip çıkıyorum, bu bağırıyor, “kocacım nasıl sokuyorsun, geçir, dibine kadar, parçala” filan. Deli gibi azdım. Ama kontrol ediyorum kendimi… 10 dakika sonra, bu “boşal lütfen, sonra bir defa daha yaparız” demeye başladı. Ben de tutmadım kendimi, dışarı çıkartıp, bütün spermlerini makyajlı yüzüne attırdım.




Ayağa kalkıp, yanıma geldi. Sarıldık, kalp çarpıntılarımız geçene kadar, öyle ayakta kaldık.


Ama benimki sperm dolu makyajlı suratı görünce yine kalktı. Zaten hemen kalkar, ama bu kez çok hızlı oldu. “Makyajını tazele” dedim. 2 dakika sonra hemen geldi bu. Gerçekten uzmanlaşmış, yüzü süper olmuştu 2 dakikada.




Başladık öpüşmeye. Bunun alet 10 santim filan ama kalkmaya başladı. Ben de ellemeye başladım, ağzıma almıyorum ama, ellerimle yardımcı oluyorum. Diğer elimle arka deliğe basınç yapmaya başladım, “sok” deyince, geçtim arkasına, bollaşmış deliğe sokuverdim benimkini. Bir taraftan ona 31 çektiriyorum, bir taraftan arkasında gelip gidiyorum. Bu patladı elime. Ben de uzatmadım, hemen 2-3 dakika sonra boşaldım.




Yine sarıldık. Bana “kimse bana senin gibi şefkat vermedi” dedi. Ben de öptüm dudaklarından. “Sen bunu hak ediyorsun” dedim. Eğer böyle bir pasifseniz, ben İzmir’deyim, beklerim efendim…[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sarisin Erkegim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Sarışın Erkeğim


Bir gün Çalıştığım yerin yanındaki ennaflarda 18 yaşların bir genc vardı bunla arkadaş olmak istedim ve oldum sonrada arkadaşlığımız baya genişledi akşamları gezemey gider yazları yüzmeye gideridik sonra kamp yapmaya gittik




beraber muhabbet genişledi sonra sikimi elledi bende gerildim ama ne olursun seni seviorum deyince bende zaten istiordum çünki sarışındı neyse çadıra girdik soyunduk ve sikişmeye başladık deliler gibi sikişiyorduk doyamamıştık devam etmeyeeğimi söyledim ne olur bırakma dedi ve bu söyle 2 saat sürdü sonra giyinip uyuduk




Sabah kalktık dudaklarımda öperek seni seviorum deyip evlere dağıldık sonra her akşam buluşup sikiştik bana hep erkeğim derdi.Bir gün onların ailesi antalyaya gitti ve beni çağırdı bende gittim ilkten deliler gibi öpüştük sonrada sikişmeye başladık bana erkeğim devam et derken




bende sarışın erkeğim bekle diordum ve 3 gün boyunca hep onların evde sikiştik sonra ailesi geldi başka yerlerde yaptık inanın çok zevkli oluordu şimdi onlar antalyada her ay gelior ve sikişioruzeğer sikişmek isteyen sarı saçlı erkeler varsa meilime yasınlar ve resimlerini yollasınlar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sabahlara Kadar Sikisiyorduk

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Sabahlara Kadar Sikisiyorduk


selam ben kaan 21 yasinda sexy bir p im..istanbulluyum…


vucudum genelde beyaz parlak ve tuysuzdur kalcalarim genis ve yuvarlak fazla kadinsi olmayan birrisiyim..bugune kadar




sadece 1 defa sex yaptim 2 sene once ama yaladigim yarragin tadi damagimda kaldi..ilgili genlde 22 28 yas arasi bakimli actiw ve ap olanlar cekiyo tabi ki vucudu sexy ve duzgun tipler….




banyoda kopukler icinde sex seviyorum parlak ve sexy olan vucuduma body cream suruyorum bu bedenimid aha da sexy ve parlak yapiyo fazla kadinsi degilim ve kadinsi tiplerle bi8rlikte olnalri sevmem……gercek anlamda gay ilskisi yasamayi seviyorum…69 yapmak ..gibi sex sirasinda aldigim zevk ve inlemeler beni ucuruyor. ilkd efa 19 yasimda surekli gittigim bir internet cafede yakiskli bir cocuga bayilmaistim..




surekli hergun ayni cafeye gidiyordum ve sonunda onunla arkadas oldum…hergece saatlerce berber oluyodruk o benim parlak vucuduma dayanamiyor bende onun yarragini ememden yapamiyordum…deligimi yaladigi zaman muthis zevk aliyordum…




banyoda kopukler icinde birbirimizn vucudlarini saatlerce yaliyor jakuzide bacaklarimi omuzlarina dayayaip beni zevkle beceriyordu…arabada cilginlar gibi sex yapiyorduk.bazen gouslerimin arasina yarragini suruyordu gosulerime bosaliyordu..


yilbasini benle birlikte gecirmek isteyen a yada ap den emsaj bekliyorum…….

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Pasife Yolladigim Mail 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bbw

Pasife Yolladigim Mail 2


simdi yaz ve 40 derece sicaklikvar havada ayaklarimi dun gece yikamadigim icin sabahta terli kokuyor ve ben sabahleyin 7 de ise gidiyorum uzerimde gri boxer, blue jean, beyaz gomlek ve uzerimde siyah ceket var , ayaklarimdada siyah yun coraplar.




aksam saat 20.00 eve geliyorum sen hemen koltuk altlarimdan gelen teri hemen kokluyorsun, daha sonrada ben koltuga gecip sana git bana su getir lan kopek diye emir veriyorum sende hemen gidip getiriyorsun ve ben hemen ayagimi senin omuzuna kokuyorum ipne tamami? sana asagilayici sekilde bakip soruyorum beni ozledinmi ipne diye.





sana ayakkabilarimi cikarmam icin talimat veriyorum dunden pis oldugu icin bugun bayilti agir ter kokuyor ayagim bende senin burnuna goturuyorum koklaman icin gotune koydugum ve sen derin derin cigerlrine cekiyorsun benim les ayaklarimi ve benim obur ayakkabimi cikariyorsun ayni anda ayaklarimin kokusu butun odayi sariyor.




ayaklarimi yavas yavas yuzune surmeye basliyorum sen daha sonra benim terden yam yas olmus siyah coraplarimi cikarip koklamaya basliyorsun yuzune surdugum ayaklarimin yasli terinden yuzun yastan parliyor, ben iyice zevke gelmeye basliyor ve gomlegimi cikarmaya basliyorum sanada terli koltuk altlarimi koklaman icin emir veriyorum.





sana yala lan pis orospu ipne cuvudumu diyorum hemen yapiyorsun dedigimi ve pantolumu cikarmaya basliyorsun daha sonra gri boxerimi cikarip kokluyorsun yarragimin ve gotumun kokusu iyice sinmis icine ve agir kokusu uzaktan burnuma geliyor daha fazla dayanamayip terlemis dev yaragimi (20 cm) koklamaya basliyorsun dilini hissettigimde canlanmaya basliyor sikim ellerinin icinde iyice sertlesmeye basliyor ve ben sana soyunman icin emir veriyorum.




onumde diz cokup yarragima yoneliyorsun bende saclarini cekip yarragima getiriyorum yarragimi ve sen emmeye tassaklarimi tirnaklamaya basliyorsun iyice sertlesip demir gibi oluyor sikim iyice zevke gelip sana soyun diyorum sen soyunduktan sonra yataga atiyorum seni ve yarragimi gotunun hizasina getiryorum ilk once kafasini sokup bacaklarini ayiriyorum sende zevkten hadi kocacigim diyorsun.




bende bogazindan sert bir sekilde tutup koklemeye basliyorum ve seni yarrakliyorum sen zevkten iyice azmaya basliyorsun bende inliyorum daha sonra uzun ve sert bir sekilde sikmeye basliyorum snein got deigini seni daha sonra karnin uzerine yatirip dev vucudumu uzerime biraktigim an sen agirligimi hissediyorsun ben basliyorum seni kisa ve sert sekilde seni yarraklamaya sende inliyorsun zevkten,




daha fazla dayanamayip bosalagicagimi anladigin zaman altimda kalkip sikimi emmeye basliyorsun ben bosalirken hirildanmaya basliyorum ve agzinin icini iyice dollerimlen dolduruyorum sen bana gostererek hepsini yutuyorsun daha sonra yorgunluktan yataga uzaniyorum sende benim yerdeki corabimi alip koklayarak bosaliyorsun kucuk sikini cekerek.


bana ulasmak isteyen pasifler [email protected] adresinde ulasabilirler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

erotik film izle bakırköy escort sincan escort bahçeşehir escort çankaya escort gaziantep escort rus escort kızılay escort mersin escort kocaeli esgort bahçelievler escort escort ankara izmir escort izmir escort izmir escort taksim escort taksim escort kocaeli escort kocaeli escort beylikdüzü escort şişli escort mecidiyeköy escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort kuşadası escort bayan ensest hikayeler etlik escort hurilerim.com eryaman escort demetevler escort antalya rus escort porno porno Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort görükle escort Antalya escort escort beylikdüzü escort escort escort escort travestileri travestileri burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort bursa sınırsız escort bursa escort porno izle xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort görükle escort Bahis siteleri bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj