Menekse

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bbw




Menekşe


Mahallemizde üniversiteye giden bir kızdı Menekşe. Onu hep uzaktan görür ve şirin görüntüsü ve umursamaz tavırlarına karşı bir sempati beslerdim. Erkek kardeşi Tayfun daha liseye gidiyordu ve neredeyse her gün bizdeydi. Menekşe, iç mimarlıkta okuyor, bense Matematik bölümünde okuyordum. Tayfun’un lise derslerine branşım sebebiyle ben daha fazla yardımcı olabiliyordum. Bu sebeple ailelerimiz de yakınlaşmış, karşılıklı gider gelir olmuştuk.



Menekşe’nin hiçbir şeyden çekinir yanı yoktu. Sanki hiçbir toplumsal baskıyla karşılaşmamış, çocukluğunu yitirmemişti. İstediği sözü herkesin önünde söylüyor, insanların kızarıp bozarmasına aldırış etmiyordu. Bu cana yakınlığıyla hepimizin gönlünde taht kurmuştu. Ailelerimizin toplandığı bir yerde birden arkamdan yaklaşıyor, omuzlarımı sıkıyor; “Adaleli erkek! Esmer güzeli!” deyiveriyordu. Herkes gülüşüyor, ben kızarıyordum. Onun bu cana yakın, sıcacık tavırlarına karşı, aslında ciddi ve ağırbaşlı biri olmama rağmen, sevgiyle yaklaşıyordum. Ona sıcak davranıyordum. İsmi gibi cıvıl cıvıldı.



Artık herkes onun bu çekinmeden yaptığı çıkışlara alışmıştı. Bir gün sabah evimize geldi. Annemin yanağından öptü: “Tombiş Gülşen teyzem benim! Bugün akşam bu yakışıklı oğlunu alıp bir yerlere götürcem! Sakın itiraz etme! Tamam mı?” deyiverdi. Annemin yüzüne baktım. Gülümsemekten başka bir şey yapamıyordu. Ben:



“Hayrola deli kız, gene ne planlıyorsun!” dedim.


“Seni dansa götürcem. Sanat tarihi sınavından doksan çektim, onu kutluycaz!” dedi.




Kıvrak bir hareketle…


Neye uğradığımı şaşırmıştım. Öyle doğal ve akıcı davranıyordu ki, önüne çıkabilecek engel yok gibiydi. Sadece başımı sallamakla yetindim. O da kıvrak bir hareketle soluğu kapıda aldı:



“Gidip süsleneyim bari!” dedi ve gözden kayboldu. Akşam olunca kapı çalındı ve kapıyı açınca şaşkınlığım bir kat daha arttı. O güne kadar yalnızca eşofmanla gezen bu kız, o gece için yırtmaçlı uzun bir etek, üstüne ipek bir gömlek giymişti. Dolgun siyah saçlarını topuz yapmış ve küçük çiçeklerle bezemişti. Pürüzsüz ve ince zevkle yapılmış bir makyaj ve altında ten rengi çoraplar ve topuklu ayakkabılarla beraber manzara tamamlanıyordu. Bu bozulmayacak kadar güzel görüntüyü o an oturup saatlerce izlemek istedim.



Her zaman yüzünde var olan gamzeleri ise, sanki o manzaranın görkemini abideleştiriyordu. Ben hayatımda böyle güzel bir kız görmemiştim. Bu şaşkınlığımı üzerimden atamazdım, eğer Menekşe beni kolumdan tutup da “Arabayı sen kullan!” demeseydi…



Yol nasıl bitti bilmiyorum. Birden kendimi loş ışıklarla donatılmış bir salonda, slow müziğin ritmine ayak uydurmuş danseden insanlar arasında ve Menekşe’nin ellerini sıkı sıkıya tutmuş şekilde buldum. Derken neşeyle kollarını omzuma attı ve “Hadi dans edelim, Hakan. Sabırsızlanıyorum!” dedi. “İyi de ben dans etmeyi bilmiyorum ki!” dedim. Umarsız bir şekilde:



“Ben de bilmiyorum. Ne olacak? Dans demek, dokunmak, hissetmek demektir, genç adam!” dedi ve ellerimi alıp beline doladı; “İşte böyle! Dokun bana! Beni hisset.”



Bu kadar açık sözlü bir kız karşısında utanıyor, kızarıyordum. “Menekşe, sen benim komşumun kızısın ve…”



Sözümü kesti:




Güzel miyim?..


“Sen de benim komşumun oğlusun Hakan! Ve ben senden çok hoşlanıyorum. Ama hiç pas verdiğin yok bana!”


“Olur mu, şeyyy!”


“Beni güzel bulmuyor musun?”


“Tabii, yani ben..”


“Güzel miyim, değil miyim?”


“Güzelsin. Hem de çok güzelsin. Ama seni daha önce hiç böyle görmemiştim…” dedim.


“İşte bundan sonra beni böyle görsen iyi edersin!” dedi ve daha çok sarıldı bana:


“Sıcaklığımı hisset Hakan! Bak ateşler içinde yanıyorum! Bana sıkıca sarıl!” dedi. Cesaret bulmuştum ve onu iyice kavramıştım.



“Güzel” dedi. Birkaç dakika müziğin ritmine kapılmış dansetmeye devam ettik: “Hadi bana güzelliğimden bahset! dedi. Ben iyice utanmıştım. Kekelemeye başladım. Yanağıma bir öpücük kondurdu. Sonra dudağımdan öptü: “Bak ne kadar güzel oluyor. Senden çok hoşlanıyorum. Atletik bir vücudun var ve beni çıldırtıyorsun dedi.” Ben de açılmıştım:



“Menekşe’ciğim. Sen hayatımda bu kadar yakın olduğum ilk kızsın. Sempatik tavırların ve doğallığın beni hep sana hayran bırakmıştı. Ama ilk defa seni karşımda kadınsılığınla gördüm ve çok beğendim. İçimden ılık ılık bir duygu sana doğru akıp gidiyor. Ama beni bu kadar tahrik etme, ne olur!” dedim. Oysa hiç istifini bozmadan kulağıma eğildi: “İç çamaşırı giymedim bugün!” dedi gülerek. Sıcak nefesi kulağımı okşuyordu.




Beni sarhoş etmişti…


“Yani?”


“Yanisi, soyunmam kolay olacak. Bugün seninle sevişmek istiyorum. Seni keşfetmek istiyorum. Ben her şeyi ayarladım. Arkadaşımın evi boş ve anahtarı bende!” dedi. Bu sıcaklık beni sarhoş etmişti. Menekşe çok heyecanlıydı. Gözleri parlıyordu. İkide bir kahkahalar patlatıyor, dudaklarımı, yanaklarımı, boynumu, saçlarımı defalarca öpüyordu. Bense onu incecik sıcak belinden tutmuş ve istemsiz olarak kendime çekmiştim. Dudak darbelerine ise karşılık vermeye başlamıştım. Salondan çıktığımızda hala döne döne dansediyorduk. Arabanın yanında sanki yorulmuş gibi birden durakladı. Bunu fırsat bilerek bir şeyler söylemek istedim:



“Menekşe!”


“Evet sevgilim!?”



Söylenecek bir şey yoktu. Dudağına yapıştım ve uzun uzun öpmeye başladım. Öpüşlerime hemen karşılık verdi ve saçlarımı okşayarak dilimi yalamaya başladı. Sürekli “HMMMMM!” diyerek lezzet aldığını gösteriyordu. İlk kez bir vücudun sıcaklığını hissediyordum ve bitsin istemiyordum. Fakat kollarımın arasından sıyrıldı ve:



“Arabayı kullanmak ister misin?” dedi. Benim başım dönmüştü. Araba kullanacak halde değildim. Elimle kibarca bir işaret yaptım ve anahtarı ona verdim. Hemen direksiyonun başına geçti. Arabayı usulca çalıştırırken bana bakıp tatlı tatlı gülümsüyordu. Yol boyu arabayı kullanışını izledim. Bu kız kelimenin tam anlamıyla seks için yaratılmış gibiydi. O güne kadar nasıl da farketmemiştim bu özelliğini. Çiçekli eteğinin altından görünen ince ve zarif ayak bileklerinin hareketlerini, yolu izlerken simsiyah gözlerinin, uzun kirpiklerinin, yay gibi kaşlarının aldığı şekillere uzun uzun bakıyordum. Sık sık bana bakıp gülümsemeye devam etti:




Seni beğeniyorum…


“Hakan, seni bir türlü anlayamıyordum. Yaklaşık bir yıldır sana kaş göz atıyorum ama her defasında benim sana karşı tavırlarımı görmezden geliyordun. Hep sana olan ilgimi pat diye söylemek istedim ama sonunda bunu özel bir günde söylemenin daha iyi olacağını düşündüm. İşte gün bugün!”



“Bilmiyorumaslında seni beğeniyordum hep. Fakat daha önce bir beraberliğim olmadı Menekşe!”


“Sanki benim oldu mu? Şimdiye kadar kimseyle çıkmadım bile.. Beni ilk sen sikeceksin!”


“Nasıl öyle konuşabiliyorsun Menekşe!”


“Yahu doğal ol. Benim hakkımda ne fantaziler ürettiğin, gözlerinden okunuyor. Ben böyle konuşmak istiyorum. Sen de rahatla ve açıl. Burada ikimizden başka kimse yok!”



Rahatlamıştım. Ayağımın takılacağı, tökezleyeceğim hiçbir tümsek bırakmıyordu Menekşe bana:


“Peki, dediğin gibi olsun…” dedim sessizce. Havada kocaman bir öpücük patlattı yüzüme doğru:


“Kurbanın olurum senin, erkeğim benim! Beni çıtır çıtır ye! Ben seninim bu gece. Tüm vücudumu, benliğimi sana veriyorum işte. Hiçbir engel olmayacak aramızda.!”


“Önüne bak, çarpacaksın!” dedim. Şuh bir kahkaha attı. Gülerek başını çevirdi.



Sonra aldığım cesaretle usul usul devam ettim:



“Bu gece neler olacağını tahmin edebiliyorum. Seni çok şiddetli arzuluyorum Menekşe. Senin hakkındaki duygularımı açığa çıkartıyorsun. Kuş gibi havalara uçuyorum mutluluktan. güzelliğin başımı döndürüyor…”


“Benim de heyecandan kalbim yerinden çıkacak, Hakan! Aaaa! İşte geldik!”




Biçimli kalçalarına…


Birden irkilmiştim. Kalbim daha hızlı çarpmaya başladı. Arabadan indik. Zarif bir el hareketiyle kapıları kilitledi. Anahtarı çantasına koydu ve elimden tuttu. Sekizinci kattaki eve asansörle çıkarken Menekşe başını göğsüme yaslamıştı ve sürekli iç çekiyordu. Kata çıktık. Eğilip anahtarı kapı deliğinden sokarken, ben biçimli kalçalarına ve yırtmacından taşan bacaklarına bakıyordum. At gibi bir kızdı bu. Dayanılmazdı. İçeri girdik ve salona doğru ilerledik. Koltuğa oturdum. O da benim yanıma oturdu ve yine başını göğsüme dayadı. Sonra elimi alıp sol memesinin üstüne koydu:



“Hakan, bak aşkım, kalbim ne kadar da hızlı atıyor. Hadi bana güzel bir şeyler söyle de heyecanım yatışsın. Sevişmek için sabırsızlanıyorum seninle…”



Saçlarını okşamaya başladım:



“Tatlı bebeğim benim, gözlerin, gülüşün, gamzelerin çok güzel. Bir erkeğinarzulayabileceği her şey sende varmış da ben görememişim. Ama geç kalmış sayılmayız. Bugün seninle gerdeğe gireceğiz. Seni mutluluktan sarhoş edeceğim.” Ben bu sözleri söylerken Menekşe iç geçiriyor, kollarıyla beni daha sıkı sarıyordu:



“Hadi yatak odasına gidelim o zaman!” dedi. Çevik bir hareketle ayağa kalktım ve onu kucağıma aldım:



“Yolu göster bakalım!” dedim. Menekşe:


“Bu harika! Uçuyoruzzzzz!” diye bağırdı ve elleriyle yolu gösterdi. Odaya girdiğim gibi onu yatağa fırlattım:


“Bu güzelliği şöyle geriden izleyeyim, bakalım.” dedim. Hafifçe doğruldu, topuz yaptığı dalgalı siyah saçlarını yavaş yavaş açtı ve serbest bıraktı.



Kollarını bana uzattı: “Hadi gel yanıma, sonra izlersin Hakaaaan!” dedi. Coşkuyla üzerine atladım. Bir yandan öpüşüyor, bir yandan da yatakta yuvarlanıyorduk. Yumuşacık saçları biz yuvarlandıkça yanağımı okşuyordu. Nefes nefese kalmıştık. Birden üstüne çıktım ve dolgun göğüslerinin baskısını göğüslerimde, vücudunun sıcaklığını da tüm vücudumda hissederek Menekşe’nin gözlerinin içine baktım. Bana tatlı tatlı gülümsüyordu. Üzerine kapanıp boynunu, kulaklarını öpmeye başladım. İyice tahrik olmuştu. Altımda kıvranıyor, zevk inlemeleri çıkarıyordu.




Isırmaya başladım…


Sikim iyice kalkmıştı ve arada bir etek, bir de pantolon olmasına rağmen yerini bulmuş, Menekşe’nin amını yokluyordu. Bir süre onu yaladıktan sonra doğruldum, hızla inip kalkan göğüslerini kapatan ipek gömleğin düğmelerini çözmeye başladım. Gömleğini benim de yardımımla çıkardığında bir çift diri ve yuvarlak göğüs karşıladı beni. Menekşe gördüklerim karşısında göstereceğim tepkiyi merak eder gibi bakıyor, sırıtıyordu. Memelerini yalayıp öpmeye, hafif hafif ısırmaya başladım. Şeker gibiydiler. Onları mıncıklamak bana büyük keyif vermişti.



Ellerinden tutup kaldırdım ve eteğini fermuarından açıp indirdim. Sonra da külotlu çorabını, bacaklarını okşayarak sıyırdım. Yatağa boylu boyunca çırılçıplak uzandı. Ben de alelacele soyunup sikimi amına doğru getirdim. Uzanıp çekmeceden bir peçete çıkardı ve amına doğru tuttu. Hazır olduğunu anlamıştım. Ben de sikimi içeri yavaşça daldırdım. Alt dudağını ısırıyordu. Peçete kan olmuştu.



Sikimi sokup çıkardıkça kan iyice boşaldı. “Canın acıdı mı?” dedim. “Biraz, hadi devam et.” Deyince daha da tempolu bir şekilde sokup çıkarmaya başladım. Üstüne kapanıp dudaklarını öptüm, yaladım. Boşalana kadar aynı pozisyonda devam ettim. Sırt üstü uzandım ve Menekşe’nin öpüşlerine kendimi teslim ettim…



Bakireliğini almıştım ve Menekşe bundan çok memnun olmuştu… sabaha kadar tatlı sözlerle bakıştık ve seviştik…








Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Once Kuryapti Sonra Zevkten

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes




Önce Kuryapti Sonra Zevkten uçtuk…


Ben bir otelde pers müd.olarak calisiyorum. benim her zaman dullara karsi bir ilgim olmustur ama is yerinde bir dulla iliskiye girecegim aklima gelmezdi..(önceden yengemle girmist im ama)..temizlikçilerden biri isten ayrilmis ti .




gazetedeki ilani gören bir bayan is için geldi ne olduysa onun ise almamla oldu..ise alirken bana esini kaybettigini bir çocugu oldugunu ..buarada 33 yasinda(beyaz tenli sarisin ,iri gögüslü,kalçalari bir içim su,dudaklari dolgun..kisacasi sex abidesi gibiydi.adi emine).oldugunuda ögrendim…ilk önceleri benim ona karsi herhangi bir ilgim olmamisti..taki ona benim evide temizlermisin demistim oda kabuletmisti..hafta içi isyerine geliyor..hafta sonuda benim bekar evini temizliyordu..




ilk haftalarda herhangi birsey yoktu ama sonraki haftalarda bana tavirlarini birakin bakislari bile degismisti.ayni zamanda giyimi dar ,vücut hatlarini ortaya çikaran elbiselerdi..tabi bende bunlardan etkileniyordum ama bir yesil isik bekliyordum ..ama onu becermeyikafayi koymustum.onun o gögüslerini yalamayi…onu domaltip önden arkadan becermeyi hayal ederek evin içinde dolasiyordum..




evde temizlik yaparken öyle domaliyorduki gögüslerini sikistiriyor du ki gel beni ye..diyordu sanki,,,birgün o temizlik yaparken bende banyoya girmistim.çünkü bosalmam lazimdi onun evde verdigi frikiklere dayanacak gücüm kalmamisti..kapi açik unutmusum onun da beni kapinin kenarindan izledigini farkettim..dusun caminda yansiyordu bir an dönüp ona saldiracaktim ama o farketti ve misafir odasina dogru yöneldi




bende arkasindan sessizce takip ettim…bir an onun kanepenin arkasindan birsey alirken gördüm ..domalmis beyaz kilotundan ami nerdeyse tasacak kadar siskindi bende arkasindan kafami eteginin icine soktum baldirlarindan poposuna dogru yalamaya basladim..o ise kurtulmaya calisma numarasi yapiyor ..yapmayin beyefendi diyordu.ama ben amini yalamaya basladiktan sonra kendini saldi..


.




Derin bir ooohhh çektiii..bu defa emine :çok güzel yaliyorsun yukarilara da çik demezmi.ben iyiceheyecanlandım.cesaretimi toplayıp bluzunun arasından aşagıya dogru ellerimi kaydırdım. memeleri ellerimdeydi artık.okadar dik ve sertti ki ellrimle hamur gibi yogurmaya başladım.eminenin hoşuna gitti. harikaaa çok güzel oooohhhhh… ez memelerimi diye inlemeye başladı.yala hepsi senin diye inliyordu…




ayni zaman da kilotunu indirdim amini sulandiriyor….onu zevkin doruklarina yaklastiriyordum…hem memelerini okşuyor hemde asagidan yukari dogru çikip dudaklarına yapışıp dudaklarını emiyordum.dukaklarimiz öyle birbirine yapismistiki sanki birbirimizi yiyorduk..bir müddet sonra kalkmadan bana dogru döndü ve hadi agzıma ver dedi..sen seftalimi sulandirdin ben desikiniyalicam dedi ve….aldi




sikimi yuvasından çıkarttı.sikim çoktan kalkmış taş gibi olmuştu.büyük bir iştahla agzına aldı ve emmeye başladı benimkini öyle bir yaliyorduki . sanki dondurma yalıyormuş gibi yalıyordu.köküne kadar alıyordu.tosaklarimi vakumluyordu…bende saçlarından tutarak


Agzına sokup çıkartıyor agzını sikiyordum.çok iyi sakso çalıyordu.sonra ayaga kalktı ve etegini tek hareketle yere indirdim.artik önüme serilmistibal ve inci kutulari …




arkasını dönerek öne dogru egildi.onümde domaldı.kalçaları gözümün önünde karpuz gibiydi..muhteşem bir görüntüydü dünyanın sayili güzelliklerindedi…


zevke gelmişti,herhalinden belliydi.bana hadi becer beni artık dayanamıyorum dedi.5 senelik yarak hasretimi bitir diyordu..bende aletimi dünya harikası ının etrafında şöle bir tur attıktan sonra içeriye yavaşça girdim.içerde bir hazine vardı sanki




beni zevkin doruklarına çıkaran.bu zevkin tadını çıkarmaya başlamıştım bile.ben artik hareketlerimle onu çildirttiyordum… belini sıkıca kavramış gidip geliyorum.önce yavaş yavaş sonra hızlanarak.o zevkten küçük inlemeler ayyyyyy..ohhhh.. çıkartırken ben zevke geliyordum bulüzünü tamamen çikardim.o iri memeleri özgürlüne kavuşturdum.ellrimle taş gibi memleri okşuyor




hamur gibi yoguruyor bir yandanda atesli dulu kendime çekip dudaklarına asılıyordum.bu arada becermeye devam ediyordum. sonra bir ara iki elimle belini tutarken memelerinin, tutundugu kanapeye çarptıgını gördüm. tamamen kendinden geçmişti kanepeye kapanmış inliyordu.bir ara sikimi önden çıkartıp arkaya hizaladım.




belinden de sıkıca tuttumki kaçmasın.ara vermden arka delige birden hızlı bir şekilde yüklendim.birden kafasını bana çevirip aaaayyyyyy canimi acittin napuyorsun gibilerinden ve acıyla bana baktı.içeri girmiştim bile.önceleri kıçını kaçırmaya çalışsada başaramadı.girip çıktıktça alıştı.bu kez hoşuna gitmeye başladı.oooooohhhhhdiye iç çeke çeke kalçasını sikime dogru o gidip gelmeye başladı.bana kocasini girmedigi deliginide açtigimi söylüyordu…




ikimizde inanılmaz zevk çılıkları atmaya başladık.burası dar ve kuru oldugu için daha çok zevk veriyordu bize. dayanacak gücüm kalmamıştı.boşalacagımı söyledim.dur dedi.birbirimizden ayrıldık.bana dogru döndü kanapenin üstüne oturdu ve bacaklarını açarak hadi işi bitirelim artık dedi.bacaklarının arasındand sikimi tekrar çıktı delige soktum. evet artık tam anlamıyla kollarının ve bacaklrının arasındaydım.kollarıyla boynuma sarılıp bacaklarıyla belime




sarılmıştı.bacaklarıyla benim yaptıgım gidip gelmeleri artık o yapıyor,kendisi beni çekiyor ve itiyordu.bir motordaki pistonlara döndük..bana sadece o muhteşem memelerini yalama yutma işi kalıyordu.yalıyordum birköpek gibi kokluyordum kedi gibi.teni çokgüzel kokuyordu,sex kokuyordu .memesinin üstünde sekiller çiziyordum,dilimle.uçlarını hafif hafif ısırıyordum




diger elimle de diger memesini okşayıp sıkıyor arada orta parmagımı göt deligine sokup sokup çıkartıyordum kivama getiriyordum..artik. zevkin doruklarına çıkmıştık.inmeye de hiç niyetimiz yoktu.bana hadi şimdi ikimizde aynı anda boşalalım dedi.ve aynı anda boşalmaya başladık. adranalimiz makinali gibi durmadan saydiriyordu…




ikimizde bitmiştik.bir süre birbirimize sarılmış bir vaziyette durduk.kendimize gelince


dudagıma ufak bir öpücük kondurdu artik kocamsin benim diye kulagima fisildiyordu…artık ona aşık olmuştum.onsuz yapamayacagımı anladım..aramizda resmiyet yok ama fiziksel ve duygusal bir bag var….




ve kizini yatili bir koleje verdik ve artik benim evimde kaliyor..benim sex makinem olmustu herkese tavsiye ederim dul tadi bir baska oluyor bu siteden ayrilmayin…önemli olan yas degil bu zevki almak






Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Olgun Kadin

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass




Olgun kadın!


bir cumartesi gunu nette tanıstigim bayanla telefonlastık mutsuz oldugunu soyledi gorusmek istedigimi soyledim bir alısveris merkezinde randevulasmak icin telefonu kapattık ve ben alelacele bulusma yerine gittim ama cok heyecanlıydım nasıl biriydi




acaba ve o muthis hatunu gordum sarısın ve olgun bir afetti beraber bir cay ictik ve musait oldugun da arayacagını soyledi vea yrıldık beni pazartesi aradı esim istanbul dısına gitti istersen gel dedi .aksam bulustuk evine gittik bir cay ictik beraber.




uzerine rahat bir seyler almak icin yatak odasına gitti ben cok heyecanlıydım tabi geldiginde dayanamadım onu opmeye başladım diliyle muthis şeyler yapıyordu pantalonumu cıkardı ve cok buyuk deyip yalama basladı ve agzına almaya basladı ben ise kafasına daha cok bastırıp hepsini almasını istedim belki 5-10 dakika agzını siktim muthisti. istersen agzıma bosal dedi bende tamam dedim ve agzına butun menilerimi bosaltım muthisti.




biraz dinlendikten sonra amına na girmem icin benim ufaklıgı kalkmasını beklemeden tekrar agzıyla oynamaya başladı ve tam kıvamına geldiginde iceri girmemi soyledi onumde domalmıs vaziyette amına girmemi istedi yavas yavas giris yapmaya başladım ve ikimizde hızlanmaya başladık




15 dakika deliler gibi tepindik artık dayanacak gucumuz kalmadı korundugunu soyledi hem o hem ben ikimiz aynı anda bosaldık hic unutamıyorum o anımı onu oyle sikmek muthis bir seydi hic olgun bir kadın sikmemistim bunu unutamıyorum arada telefonlasıyoruz esinin gitmesini bekliyorsimdi ise olgun bir kadın gorunce dayanamıyorum veeee onu sikmek istiyorum .






Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Muzik Ruhun Gidasisir

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass




Müzik Ruhun Gıdasısır..


Ben Adana’da bir müzik markette çalışıyordum. Şimdi 24 yaşındayım. Bu olay ise iki yıl önce gerçekleşti.



Bir gün bir bayan müşteri geldi. Yaşı 20 civarında. Boyu 1.65 orta kilolu sarışın sıradan bir bayandı. Hemen aklımı başımdan aldı. Çünkü çok fazla seks hayatım olmadığımdan sıradan biri bile ister istemez beni etkiliyordu. Kendisi kaset doldurtmak istediğini söyledi. Ben de kendisine yardımcı olacağımızı ve tam olarak hangi şarkıları istediğini sordum. Bana hemen kağıta yazılmış bir liste çıkardı. Ben de listeyi kontrol ettim ve 2 gün sonra gelip alabileceğini söyledim.



Hemen sonra raftaki diğer kasetlere bakmaya başladı ve bu arada biz de sohbet etmeye başladık. Bir yandan da ikimiz de birbirimize kaçamak bakışlar yolluyorduk. Neyse o gün ayrıldı oradan. Ben ise o kızı nasıl elde edebilirim diye düşündüm. Çünkü inanılmaz bir istek duymaya başlamıştım ona. İki gün sonra onun geleceği gün bana verdiği şarkı listesinin üzerine küçük bir şekilde cep telefonu numaramı yazdım. Ve o gün kaseti almaya geldi. Kaseti ve üzerine telefon numaramı yazmış olduğum şarkı listesini kendine verdim.




Tek umudum onun o şarkı listesini atmadan önce üzerini bir şekilde okuyup benim numaramı görmesi ve beni aramasıydı. Aynı gün akşam telefonum çaldığı anda içime sevinç doldu. Telefonu açtım, tam tahmin ettiğim gibi arayan oydu. Bana telefon numaramı yazdığını fark ettiğini ve benimle müsait bir zamanda buluşmak istediğini söyledi. Ben de dünden razıydım zaten. Ve ertesi gün için sözleştik.




Ertesi gün buluşup biraz sohbet ettik. Daha sonra evlerinde kimse olmadığını eğer müsaitsem kendilerine gidebileceğimizi söyledi. Tabi ki hiç düşünmeden kabul ettim.


Evlerine vardık. Sıradan bir evdi ama benim için önemli değildi zaten. Birer kahve içtik. Hemen yanı başımda oturuyordu. Ben biraz ürkek davranıyordum.




Çünkü onu kırmak da istemiyordum. İstemediği hiçbir şey yapmak istemiyordum. Yavaş kolumu omzuna attım ve bana bakmasını söyledim. Bana bakar bakmaz dudaklarımı ona yaklaştırdım. O ise benden ateşli ve çok rahattı hemen dudaklarıma yapıştı. Çok hararetli olarak öpüşmeye başladık. Ben inanılmaz derecede zevk almaya başladım. Uzun süre öpüşmenin ardından elini benimkine attı ve okşamaya başladı o andan itibaren ben de çıldırmaya başladım.




Bir yandan onun üzerine soyarken bir yandan da göğüslerini okşuyordum. Ondan yavaş yavaş iniltiler gelmeye başladı. Bu ise beni mutlu ediyordu çünkü karşımdakinin zevk alıyor olması benim için çok önemli.Bir müddet sonra ikimizin de üzerine hiçbir şey kalmadı. Ben hemen göğüslerini yalamaya başladım. O artık dayanamıyordu. Ben ise ön sevişmeye önem veren biri olarak aceleci davranmıyordum.




Yavaş yavaş aşağılara inerek onun kadınlığını yalamaya başladım. Aldığı zevkin daha da arttığını gözlemleyebiliyordum. Daha sonra yukarılara çıkıp boynunu öpüyordum ki benimkini tutup kadınlığının üzerine yerleştirdi ve ayakları ile belimi kendine doğru çekti. Biraz da olsa içine girmiştim. Ben de hemen devam ettim. Hızlanmaya başladım. Yaklaşık 20 dakika içinde gidip geldim




(Farklı pozisyonları da denedik bu arada) Sonra içinden çıktım hemen eğilip ağzına aldı. Bu bana müthiş zevk vermeye başladı. Yaklaşık 5 dakika sonra kendisine boşalacağımı söyledim o da ağzından çıkararak göğüslerine boşalmamı sağladı. aslında ağzının içine boşalmak istiyordum ama dediğim gibi istemediği hiçbir şeyi ona yapmak istemiyordum Dolayısıyla ona bu isteğimden hiç bahsetmedim. Yan yana uzandık ve sohbet etmeye başladık




Bana uzun süre boşalmamış olmamın çok iyi olduğunu söyledi. Daha önce hiç böyle olmamış. Ben ise her zamankinden biraz daha erken boşalmıştım. Bana bu sevişme boyunca iki kere boşaldığını söyledi. Bu beni mutlu etti. Sohbetimiz yarım saat sürdükten sonra benimki yeniden hareketlendi.




Bunu fırsat bilerek yeniden sevişmeye başladık. Benimkini tekrar ağzına aldı. İyice kıvama getirdikten sonra tekrar içine girdim yine çok uzun sürdü boşalmam. O da bu arada bir kere boşalmıştı. En sonunda yine tam boşalcakken çıkarıp göbeğine boşaldım. Müthiş bir gündü.. Umarım benzeri bir duguyu tekrar yaşarım





Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Hic Got Sikmemistim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur




Hiç Göt Sikmemiştim..


Ben 30 yaşında evli 2 cocuğu olan bir beyim. Bundan iki sene eveldi.Ben ek iş yapmaya başlamıştım ek iş yaparak bütceyide bayağı düzeltmiş sıra ek sevgiliye gelmişti evli olmama rağmen bir türlü sexe doyamıyordum.




Ama bütün aramalarıma rağmen birtürlü sevgili bulamıyordum. Yakışıklı sayılırım paramda var,arabamda var ama sevgili bulamıyordum, nedenini bir türlü anlayamamıştım, taki bir sevgilim oluncaya kadar ona sorduğumda cok cekingen olduğumu öğrendim.




Neyse gelelim mevzuya,birgün işim gereği evlerde satılan malların ücterlerini topluyrdum.2 katlı bir evden ücret almam gerekiyordu, kapıyı caldım yaklaşık 20 yaşlarında başı kapalı bir bayan kapıyı actı yanıdada 1 tane 4 yaşlarında kız cocuğu buyurun dedi fakat ikimizde birbirimizden gözlerimizi alamaz olmuştuk,benim gözüm bir ara kalcalarına kaydı eteğinin yanındaki fermaarı acık kalmıştı,kalcacı gözükmüştü




o an kalbim o kadar hızlı atmaya başlamıştıki sizlere anlatamam.Ben alacağım parayı unutmuş kadınla sohbete dalmıştım.Onunda benimle sohbet etmek istediği belli oluyordu.Biz birbirimizle koyu sohbete dalmışken yanımıza yaşlı bir bayan geldi o bayan Gülün kaynanasıymış bende oradan ayrılmak zorunda kaldım.Ama parayı alamamıştım ilk defa para alamadığıma bu kadar seviniyordum.




Daha sonraki günlerde devamlı o eve uğrar olmuştum fakat kaynanası birşeyler sezmiş bizi bir türlü rahat bırakmıyordu.Bende o işten ayrılmıştım artık Gülü göremiyordum.Birgün arabamla tur atarken birde baktımki gül yanındada bir bayan daha var hemen yanlarında durdum nereye gidiyorsanız bırakayım dedim.Gül beni tanımadı baktım küfür yiyecem Gül benim UTKU dedim ,sonra tanıdı araca bindiler yanıdakinin ablasıymış,bizi tanıştırdı nereye gidiyorsunuz dedim eve dedi .



bende uyanıklık yapıp ablasının evi daha uzak olmasına rağmen ilk önce ablasını bıraktım,Aracta ikimiz yanlız kalınca artık son fırsat dedim kendi kendime GÜL dedim senden cok hoşlanıyorum oda bende senden cok hoşlanıyorum deyimnce hemen aracı şehir dışına cevirdim.gezdik eğlendik fakat sıra sevimeye gelince bu naz yapar oldu dedi kocam mın gelme vakti hemen eve dönmek zorunda kaldık .





tabi benim sik elimde kaldı.Buböyle iki defa daha oldu ben cok kızdım artık cağırsada gitmem dedim kendi kendime ,beni bir gün sonra aradı bende benimle dalgamı geciyorsun aracla dolaştırıp dolaştırıp bir türlü vermiyorsun dedim o da eğer gideceğimiz yer güzel bir otel olursa sevişeceğini söyledi.Tamam dedim hemen gidip aldım bildiğim bir otel vardı oraya götürdüm,




Odadan girer girmez dudaklarımız birleşti öylebir sevişiyordukki yani buraya yazmakla anlatamam.Ben üzerindekileri yavaş,yavaş cıkarıyorum teninin görünen yerlerini öpüyorum o ise kucağımda yarı baygın inleyip duruyor o nledikce ben zevkten dört köşe oluyordum.İkimizde cırıl cıplak kalmştık yanlız onun baş örtüsünü cıkarmamıştım onu öyle sikecektim.




Benim sik 18 cm idare eder anlayacağınız Gülün amını yalamaya başlayınca okadar tahrik olduki kolarımın arasından kacmaya calışıyordu bende sıkıca tutmuş hiç bir yere bırakmıyordum,sonra iki bacağını actım yavaş yavaş girmeye başladım bu kadar dar am olurmu diye düşündüm kendi kendime yarağın yarısı girmişti sonra sonuna kadar kökledim bir ohhhhh diyişi vardıki anlatamam yavaş yavaş gidip gelmeye başladım,




inanmazsınız sanki yeni bakire bir kız sikiyorum zanetim kendimi o kadar güzel o kadar güzel sevişiyordukki doyamıyordum bu kadına altımda her girişimde ayyy ohhhh diye kıvır kıvır kıvranıyordu,benim cok güzel bir huyum var istediğim kadar tutabiliyorum kendimi istersem abartısız 1 saat hiç boşalmadan sevişirim,bende cabuk boşalmak istemiyordum zaten öyle hızlı sikiyordumki altımda iki defa orgazm oldu her o kadar bağırıyorduki kapı bir ara calmaya başladı ama ben acmadım bu sevişmeyi yarım bırakamazdım isterse vali gelsin bu amın üstünden kimse kaldıramazdı beni




Sevişirken elimi kalcalarından tutmuş öyle sert giriyordumki bir ara elim göt deliğine gitti orta parmağını götüne soktum baktım hiç ses yok ikinci permağımıda soktum baktım yine ses yok tama dedim bugün götte sikecem.yarım saat sonra o 3 ü boşalırken ben 1 i boşaldım




İkimizde duş aldık cünkü bayağı terlemiştik.duştan sonra benim yarağa yanaştı başladı yalamaya benimki yine oldu roket gibi ben bunu domalttım önce öne bir girdim birkac vurmadan sonra arka deliğe yarağımı sürtmeye başladım,kafasını soktum başladım yavaş yavaş girmeye sonuna kadar girdim başladım seri bir şekilde girmeye




Gül kendinden geçmişti yaklaşık 20 dak sonra yine patladım gül baktım perişan daha sonra 1 posta daha attım saat 15 te başlamıştık sevişmeye saat 18 de bitti ama bende gülde sekse doymuştuk aracla dönerken bana dediki 7 senelik evliliğim boyunca hiç boşalmamıştım ilk defa boşalıyorum bugün cok mutluyum demişti.




Bu ilişki 5 sene sürdü baktım kocasından benim yüzümden ayrılacak ben onu bırakmak zorunda kaldım cünkü 2 yuva vardı cocuklar vardı olmazdı ama onu bırakmam tekrar benim sevgilisiz kalmama neden oldu gizli ilişki yaşamak isteyen bayanlar ben burdayım [email protected]






Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

O Ani Yasadim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal




O Anı Yaşadım Unutamıyorum


adım buse yaşım 22 size başımdan geçen ve unutamadığım tatlı bir anımı baylaşmak istiyorum bundan 2 ay önceydi erkek arkadaşımla sık sık geziyor ve eğleniyorduk.ben erkek arkadaşımın beni bir başkasıyla aldatğından şüpheleniyordum. vede şüphemde haklı çıkmıştım ve ben günlerce ağladım kendimi perişan etmiştim.




benim eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı vardı bazen üçümüz beraber gezerdik adı volkandı (gerçeğini yazmıyorum) bazen bana kaçamak bakışlar attığını görüyordum. Neyse bir gün erkek arkadaşımın benim çok samimi olduğum kız arkadaşımla el ele tutuşurken yakaladım. O anda dünyalar başıma yıkılmıştı ve ben bir hafta boyunca ağladım.




Arada volkan beni teselli etmek için evimize geliyordu.ve ben onu gördüğüm zaman içimi ona boşaltıyordum. Volkan bana bazen sarıldığı zaman sırtımı okşuyor ve beni teselli ediyordu bir defasında sırtımı okşarken elleri yavaşça kalçama kaymıştı ben bir an duraksadıktan sonra içimden eski arkadaşımın dan intikam alma fikri beynimde bir şimşek gibi çakmıştı. Ben sesimi çıkarmayınca volkan ellerini




kalçamda gezdirmeye başlamıştı bile ben ona tepki göstermek yerine gözlerimi yumup kendimi ona teslim ettim. Volkanda yüzünü bana dönüp o herifi senin aklından çıkaracağım deyiverdi ben nasıl deyince birazdan görürsün dedi. O gün üzerimde dar ve ayak bileğime kadar uzun fakat arkadan derin yırtmaçlı eteğimi giymiştim. Üzerimde ise dar gömleğim vardı.


O anda aklıma gelen şey tuhaftı ben lisedeyken bütün kız arkadaşlarım kızlığını çoktan bozdurmuştu




aralarında bakire olan ben vardım ve ben her zaman içimde bir yarak eksikliği his ederdim kızların benimle dalga geçtiği günleri hatırlıyorum da keşke bende önceden şu yarağın tadına varsaydım diyordum. Ve o gün gelip çatmıştı. Volkan bir elini eteğimin altından bacak arama soktuğunda bu işten zevk almaya başlamıştım bile volkan ellerini ammıma götürdüğünde ise çıldırmak üzereydim.




Bu arada da ammım iyice islanmıştı volkanın elleri ammımda gezerken ben inliyordum volkan orta parmağını ammıma koyduğunda ammım bir yanardağ gibi yanıyordu. Daha sonra volkan beni yüz üstü kenepenin üzerine yatırıp eteğimi yukarı sıyırıp bacaklarımdan öpmeye başlamıtı ben zevkten uçuyordum bu okşama ve öpmeler ta götüme doğru ilerliyordu .(şu anda bazı ayrıntıları hatırlamıyorum)




ben kendi kalçamı çok beğenirim volkanda beğenmiş olacakki boyuna kalçamı okşuyordu ben ayağa kalkıp önce eteğimi daha sonra ise gömleğimi çıkattım üzerimde ise sadece iç çamaşırları vardı. Onları da volkan bir çırpıda çıkardı ben kanepeye geçip bacaklarımı açtım volkanda sertleşmiş ve de dikleşmiş yarağının ucunu ammıma koymaya başlamıştı bile ben büyük bir acı içinde ammımı ondan




kaçırmaya çalıştım ama nafile ve ben orada kızlığımı volkana vermiştim ve ben içimdeki yaraktan zevk almaya başlamış bütün acıları unutmuştum volkana biraz daha sıkıca sarıldım o ise ammımda gidip gelmeye devam ediyordum bazen iki elimle volkanın kalçasından tutup yarağın ammıma daha çok girmesi için kendime doğru itiyordum. Bazen de dayanamayıp sik beni becer beni diye inliyordum.




Artık dünyalar benim olmuştu ve ben bu şekilde iki defa boşaldım. Volkan da içime boşalıp kalktığında ise ammımdan akan kanı görünce şok olmuştu. Tek kelime konuşmadan hemen elbiselerini giyip odadan çıktığı gibi kaçmıştı.




Daha sonraki günlerde kafamda sürekli ilişki düşünür hale gelmiştim volkan o günden sonra beni hiç aramadı. Sanırım ona benimle evlenme istediğimi söyleyeceğimden korkuyordu. Ben volkanı unutmuştum ama benim amım bir defa yarağa alışmıştı bir kere ve ben bu duygularımı masturbasyon yaparak geçiriyorum herkese selamlar





Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ne Diyebilirimki

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur




Ne Diyebilirimki…


Ahhh Ahhh sekse Doyamıyorumdostlarım bu anımı geçen yaz bodrumda yaşadım fazla vaktim yok hemen konuya girmek istiyorum sonra yorumlarınızı bekliyorum




geçen yaz tatil için bodrumu seçmiştim tatile yanlız çıkmak zorunda kaldım aslında mantıksız ama ben bu yılki tatilimi yanlız yaşamak istiyodum aslında çakalllıkmı yapıyodum bilmiyorum neyse otelime yerleştim ilk gün gündüz saat 14::00 sularında sahile indim sahilde birsürü güzel kalçalı kadınlar varken ben dolgun kalçalı mayolu şortlu erkeklere bakıydum iç çekiyodum



otele döndüm baya bi zaman geçmişti akşam yemeğimi yedim bi bara gitmeyi kafaya koydum ama gay bar aricaktım akşam çıktım geziyodum ve buarada hayatımda ilk defa bir gay bara gitmeke karar vermiştim daha önce hiç gay bara gitmemiştim



içimde buruk bi heycanla dolaşmaya devam ettim ama barlara girmeye cesaret edemidim ve tekrar sahile indim içecek bişeyler aldım oturdum benden on onbeş metre ileride 23-24 yaşlarında biri oturuyo arada bir göz ucuyla bakıyodu bakmaları sıklaştı kalktı yanıma geldi oturabilirmiyim dedi tabi memnuniyetle dedim bende sohbet etmeye adam arıyodum



zaten o da istanbuldan gelmiş ama ailesiyle gelmiş babasıyla tartışmış evden çıkmış kafa dinlemek istemiş tartışması para yüzündenmiş çok para harcıyomuş neyse mevzuya yaklaşmak istiyorum ben pek alkol kullanmam o biraz alkollüydü içermisin dedi kafası hafif çakırdı geri çevirmedim içtim bana neden yanlız geldiğimi sordu bende yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak istediğmi söyledim



bu gece eve gitmicem dedi onların orda evleri varmışbana eşlik edermisin dedi bi an düşündüm benimle kalabilirsin dedim hemen kabul etti otele geldik odaya çıkmadan denize girelimmi dedi gece denizden korktuğum halde girelim dedim yukarı çıktık soyunduk şort verdim



o giyinirken onu izliyodum harika vucudu vardı ve çok hafif vucudu kızarıktı amele yanığı olmuş neyse çok iştahlandım içimden benle yatmasa bile elimden geleni yapıcam diyodum aşşa indik denize girdik kıyıdan kıyıdan denize girdik sahile uzandık muhabbet muhabbeti açtı ve klasik biz erkeklerin seks muhabbetlerine geldi



kızlardan sıkıldığını ve yeni arayışlar içinde olduğunu söyledi ( halbuki ayak yapıyo) ne gibi diye bende konuyu açmak istedim ve hemen atladı otelin garsonuna söyliyelim garsonu ikimiz birden sikelim dedi güldüm yapalım falan diye laflar ediyodu olmaz dedim bizi otelden atarlar dedim vaz geçirdim neyse odaya çıktık




bu duşa girdi duşa aldı ve duştan bir çıktık çırıl çıplak ama gayet sakin bi şekilde kurulanıyodu hiç biyerini kapatmıyodu benim sikim kalktı bu gördü sikimi neiş diye gülümsedi çıplak birini görünce etkilendiğimi söyledimbende duşa girdim ve çıkınca aynı onun gibi çıplak çıktım ve çok yavaş kurulanıyodum ama sikim kazık gibiydi kafama havluyu dolamaya çalışıyodum kalktı yanıma geldi bana sarıldı




o kilodunu giymişte bende hiç fırsatı kaçırmadan ona sarıldım siklerimiz biribirini öpüyodu çok azgındık kalmalarını okşuyodum o tene o beyaz kilot çok güzel yakışmıştı o kalçalar o yarrağın kilodun içinde duruşu beni mest etmişti çok sıkı sarıloyodu öpüşerek yatağa yattık ben çırıl çıplak o yarıdan fazla çıplak yalnız kilodu vardı o kadar eteşli sevişiyoduk çölde susus kalmış biri gibiydik çok güzel öpücükler atıyodu




bir hamleyle o güzel beyaz kilodunu çıkarttım ve tamamen çırıl çıplak kaldı siki inanın 17-18 cm vardı ve çok hoş bir vucudu vardı hemen boynumu göğüslerimi göbeğimi ve sikimi yalıyodu uzun uzun sikimi emdi boşalmamamı istiyodu sonra beni sikmek istediğini söyledi ama ben içime alamadığımı aktif seks sevdiğmi söyledim tamam dedi üstelemedi




çantasından visky çıkartdı biraz bana içirdi birazda kendi içti ben onun sikini yaladım baya uzun seviştik sevişirken üzerime boşaldı çok tahrik olmuştuk zevkin doruğundaydık bir yandan içip bi yandan sevişiyoduk kafamıs kıyaklaştı yaklaşık bir saat boyu hem içip hem seviştik yine çantasına eyildi güneş yaşını çıkardı ve sikime narince sürdü dudağıma ufak bir öpücükle




sik beni dedi yataktan hemen kalktı beni kaldırdı yataktan tutarak domal dı arkasına geçtim sikimin başı kapıyı açmak için deli oluyodu ufak ufak başını sokuyodum o da hadi sok diyodu okadar istiyoduki bir hamleyle içine kobrayı saldım bana hızlı sik hızlı sik diye kelime yapıyor ama belli acı ve zevki bir arada yaşıyordu anlicanız kütür kütür girip çıkıyodum çok zevk alıyodum oda çok tatlı inliyor çok sevk alıyor altımda




kıvranıyordu ve değişik değişik çok pozisyonlar yapıyoduk bende oda doyamıyoduk sanırm 3 kere boşaldım ve çok yorulmuştum bi de kafam kıyakya o bir kere boşalmıştı o hala doluydu ve çakı gibiydi hala ben yatakta yatarken kremi sikine sürüm sadece götümde sürtmek istediğini söyledi yattığı altıma aldım yattım götüm kabak gibi çıkmıştı ama çok korkuyodum bi ansokacak diye yattı üzerim sokmadan yağlı yağlı




sürtüyoduo kadar zevk alıyodumki bian sok diyecektim ama ben içime almıyodum kararlıydım sikinin başı deliğime denk gelince sıkıyodum kendimi bi an çok geri kayınca başı deliğime yağlı yağlı hafif girdi ama canım çok yandı altından nasıl kaçtım bilmiyorum hemen kenara kaçtım bir saniye geçmeden hemen sikini azıma dayadı ve orala devam etti




bir dakika sürmeden boşaldı az bişey azıma gerisi göğsüme boşaldı çok zevk aldığım bi geceydi onula 5 gece yattık ve istanbula döndüm o da geldi burdada bir kaç gece beraber olduk sonra ayrıldık muhteşemdik ben 24 yaşında esmer seks delisi biriyim aktif ağırlıklı seks seviyorum ama içki içersem ucunu alabilirim istemeden 🙂





Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Nlazliii

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur




Nazliii


ben joni 19 yasindayim ablamin nazli diye bir arkadasi vardi her gun bizde der calisiyorlardid bir gun yine nazli ders calismaya geldi ama ablam evde yoktu beklerken dus almak istedi ve dusa girdi ben de sabirsizlikla




ablamin odasinda ciksin diye bekliyordum ve ustunde tek bir havluyla cixkti bende ona nazli herseyinle benim olmani istiyorumj dedim ilk once karsi geldi ben yaklasip havluyui cikarttim ondan sonra onu yataga itip opmeye basladdim bir yandan da amini parmakliyordum birden oda beni opmeye basladi




5 dakka sevisip ben hemen ustumu soyundum ve aletimi eline verdim ondansonra egilip yalamaini soyledim hemen kabul etti bakire olup olmadigini sordum bakireyim dedi ben onu kirmayi kafaya koymustum agzina bosaldim ve basladim amini yalamaya artik sabrede miyordu oda ben hemen yataga uzanip onu




kucama oturttum basladi ziplamaya 2 mizde zevk cigliklari atiyorduk gotune bossaldim ve o an gelmisti artik kizligi benim olacak ti onu bir guzel domaltip yarrami amina surtmeye basladim artik dayana miyordu artik sabrim kalmadi dedi bende hemen kokleyip dibine kadar soktum aletimi birden bir bagirdi butun ev inledi ama en sonunda o tazecik ama sahip olmustum artik nazli herseyiyle benim di o gunden bu yana 8 defa daha siktim nazliyi








Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Mini Etek

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur




Mini etek


ben nil şuan 24 yaşındayım ve size başımdan geçen hem çok güzel hem de çok iğrenç bir olayı anlatıcam.bu olay olduğunda ben 20 yaşındaydım ve bir firmada çalışıyordum.orada sekreterdim dolayısıyla bir patron ve bir de patronun oğlu vardı.




doğrusu ben bu çocuktan hoşlanıyodum ve bir gün iş gezisi olmuştu ben oan istanbuldaydım ve antalyaya gitmemiz gerekiyordu iş gereği .ailemden izin almıştım ve o otele gitmiştik orada bir kız arkadaşla aynı odayı paylaşıyordum.aynı zamanda patronun oğlu da odasını en iyi arkadaşıyla paylaşıyordu.ve benim bu arkadaşım da patronun oğlunun en iyi arkadaşının sevgilisiydi dolayısıyla geceleri aynı odada kalmak istiyorlardı.e patronun oğlu ve ben de buna izin verdik.




e sonuçta patronun oğlu benim odamda kalıcaktı.biz de madem aynı odadayız diyee bazı işleri odada çalışacaktık e ben de işim gereği güzel giyinmek zorundaydım ve o gece müthiş bir mini etek giymiştim .




patronun oğluyla(artık ona o diye hitap edeyim elim yoruldu)çalışırken onun gözünün benim o muhteşem ve seksi bacaklarıma kaydığını gördüm ve duşa girmem gerektiğini söyledim ve gidip duşa girdim duştan bir tek havluyla çıkmmıştım ve o havluda vücuduma sarılıydı sonra o odanın içideki kendi odasına




(oda öyle büyüktüki içinde iki tana oda vardı)tam gidiyordu ki bir anda dudaklarıma yapışıp beni öpmeye başladı ve beni yatağa atıp üzerimdeki havluyu çıkardı ve kendi üzerindekileri çıkardı öyle güzel beni sikiyorduku anlatamam muhteşem .bu geziden sonra başka gezilere de çıktık.






Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Netten Gelen Gercek Sex

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian




Netten Gelen Gercek Sex….


Selam ben SERKAN27 yaşında evli istanbulda yaşayan özel bir şirkette yöneticilik yapan neşeli ve espirili biriyimdir nete sık girerim bundan 6 ay önce gene nette gezinirken özelime pentım nikli biri geldi ve sohbet etmeye başladık isminin erol oldugunu mimar oldugunu 7 yıllık evli ve bir kızı oldugunu söyledi




eşini çok sevdigini ve çok mutlu bir yaşantısı oldugunu söyledi sohbet ilerledikce erol içinde yaşamak tatmak istedigi fantaziler oldugundan bahsetti neler mesela dedigimde cinsel yaşantıma degişiklik fantazi katmak istiyorum dedi eşimle sevişmeden önce porno film seyrederiz sonra sex yaparız dedi filmdeki gurup sahnelerinin çok ilgisini çektigini ve gurup sex yapmak istedigini söyledi bir gece




hem film seyrediyorduk hemde sevişiyorduk eşime gurup çok hoş aramızda biri daha olsa istermiydin dedim eşim önce pek tepki vermedi ama sonra ciddi oldugumu anlayınca ben istemem tanımadıgımız birini nasıl aramıza alıp sevişiriz hem sen benim başka bir erkek tarafından *****memi istermisin dediginde yani neden olmasın ya aramızda bir bayan olsa sen bir şey dermisin demiş eşi yani ne biliyim hiç düşünmedim demiş daha sonra erol boşver ya ben seni mutlu edemiyormuyum




diye konuyu kapatmış erol ise bu fantaziyi yaşamak istedigini söyledi bende iyide eşin istemeyince nasıl yapacaksın bunu dedim erol ben bir formül buldum ama bunu güvenebilecegim biri olmalı dedi o gece geç oldugu için yarın akşam tekrar görüşelim deyip ayrıldık yarın akşam nette tekrar buluştuk erol planını açıkladı bana kaan önce senle tanışalım bir yerde oturup konuşalım dedi hafta




sonu için bir yer tespit ettik tellerimizi alıp ayrıldık cumartesi dedigimiz yerde buluştuk tanıştık bana dürüst ve güvenilir birisin planımı uygulayalımmı ne dersin dedi bende tamam dedim erol 30 eşi ise 28 yaşında oldugunu söyledi SERKAN sen benim okul arkadaşım olacaksın ve il dışından istanbulda bir iş için geliyorsun beni telefonla aradın bende seni misafir edecem dedi aramızda planı netleştirdik




erol bana okulu ile bilgiler verdi eşi sorunca bilmem için ben yarın evde olacam sen beni cepten arayacaksın senle konuştuktan sonra eşime seni anlatacam okul arkadaşım bir iş gelmiş onu alacam misafirimiz olacak diye sonra ben seni almaya geldigimde birkez daha konuşuruz dedi ve ayrıldık yarınsı gün dedigi saatte aradım telefonda çok samimi bir şekilde konuştuk bana kaan bana yerini söyle gelip seni




alacam dedi sonra kapattık yarım saat sonra geldi kaan bu plan olacak dedi eşim misafirimiz geliyor diye hazırlık yapıyor dedi tekrar konuştuk ve eve gittik eşi karşıladı önce tanıştık oturduk sonra yemege geçtik erolla çok eskiden tanışıyormuş gibi şakalaşıyorduk erolda arada bana takılıyordu kaan sen hala bekarsın ha sende evlensene oglum ya evlilik çok güzel diyordu çıktıgın biri varmı diye sordu bende





hayır dedim oooo sende ne bu oglumya rahipler gibi ne yapıyorsun ben bekar olsam hergece başka hatunla çıkar hayatımı yaşarım dedi eşide erol kaanı rahat bırak ya sıkıştırma dedi erol yoo biz kaanla çok iyi anlaşırdık onunla çok takıldık çok maceramız vardır dedi ikimizde okuldayken bayan alıp aynı odada sevişirdik dedi eşi gülümseyerek o derecemi dedi aynen SERKAN la çok maceramız vardır dedi eşi mutfaga gidince




serkan ben sana sen yorgunsundur sen istersen istirahat et derim sende tamam iyi olur dersin dedi gerisini ben ayarlarım dedi yemekleri yedik salona geçtik sonra hem sohbet edip hemde nescafe içerken erol bana serkan sen yol yorgunusundur nescafeler bitince ….. sana yatak açsın sende dinlen dedi bende iyi olur valla dinlenirim dedim xbayan nescafesi bitince yatak odalarının karşısındaki odaya bana yatak açtı




sonra gelip serkan yerin hazır istersen geçebilirsin dedi bende kalkıp odaya geçtim ve yataga uzandım yattıgımda saat 11 gibiydi 12 gibi erol birşeye ihtiyacın varmı bahanesi ile odaya geldi 1 saat sonra gibi su içme bahanesi ile salona gel dedi ben cd ye bir film koyup eşimle sevişmeye başlayacam sende kapıda durup bizi seyret sonra ben seni çagıracam dedi ve gitti saat 1 gibi kalkıp salona dogru yürüdüm




ikiside çırılçıplak halının üzerinde sevişiyordu tv de porno film devam ediyordu kapıda onları seyretmeye başladım erol beni farketti ve sesini çıkarmadı biraz sonra eşi beni farketti ve hemen telaşta toparlanmaya başladı erol serkan gelsene sende katıl bize nede olsa bekarsın ihtiyacın vardır dedi eşi hayır ben odama gidiyorum dedi ben sizi rahatsız ettim ben odama gidiyorum siz devam edin dedim




15 dakikda sonra erol geldi yanıma ve bana gel dedi salona geçtigimizde eşi yerde oturuyor omuzlarına battaniye almıştı üzerimde atlet ve boksırla koltuga oturdum erol eşinin yanında gidip üzerindeki battaniyeyi alıp onu öpmeye okşamaya başladı eşide karşılık veriyordu ama utangaç bir tavrı vardı oturdugum yerden erol kolumdan tutup hadi sende katıl dedi beni çekti bende yere inmiştim ellerimle eşinin bacaklarından başladım




okşamaya eşi sırt üstü yere yatmış erol eşinin baş ucunda diz üstü çökmüş ***ini eşinin agzına vermiş yalatıyordu ben ayak ucundan dilimle yalayarak yukarı dogru çıkmaya başladım bacak arasına girip elimle **ını iki yana ayırıp dilimle içinde geziniyordum eşi çıldıracak gibi çıglıklar atıyordu erol birden kalkarak ben tuvalete gidiyorum dedi ikimiz kaldık ben bacak arasından çıkıp gögüslerine dogru yalayarak geldim




sonra dudak dudaga öpüşmeye başladık çok ateşli ve hırslı sevişiyordu boynunu kulak memelerini yalıyordum hadi gir içime dedi bacak arasına girip ****mi ****ın azgına biraz sürttükten sonra yavaşca içine dogru sokmaya başladım ve hızlanmaya başladım saçlarımdan okşuyor tırnakları ile sırtımı tırmalıyordu sarsılarak geldi sonra dizlerinin üzerinde domalttım kalçalarından tutup alttan tekrar ***na girdim ve hızlı hızlı girip çıkıyordum




bu arada erol odaya geldi koltuga oturdu eliyle ****ni okşuyor bir yandan da bizi seyrediyordu daha sonra eşinin önünde diz çöktü ve ****ni eşinin agzına verdi ben girip çıkıyordum erol bana serkan amdan cık **ından çıkıp arkasından gir dedi eşi erola bakıp hayır serkanınki çok büyük canım yanar dedi sonra erol önünden kalkıp bana serkan sen öne geç dedi ben önünde diz çöktüm eşi eliyle ****mi tutup yutarcasına yalarken erolda




eşinin arkasından girmeye çalışıyordu ara sıra geri dönüp yavaş canım yanıyor diyordu sonra erol tamamen girdi ve yavaş yavaş girip çıktıktan sonra bana serkan hadi gel ben yolu açtım sende gir dedi sonra bende kalçalarından tutup ****mi *** deliginin agzına getirdim içeri girmeye çalışıyorum eşi geri dönüp kaan seninki çok büyük yavaş sok ne olur dedi yavaş yavaş içine girdim ve girip çıkmaya başladım




bu arada erol eşinin agzına boşaldı sonra ben arkasından çıktım ve yere yattım eşi yanımda diz çöküp vucudumu yalamaya başladı eliyle ****mi tutup üzerime oturdu ve oturup kalkmaya başladı belinden tutup içinden çıkmadan kalkıp onu masanın üzerine yatırdım ben ayakta o kalçası masanın kenarında girip çıkmaya devam ettim elleriyle masının kenarlarından tutup başını saga sola cevirip




offff harikaaa mükemmel diye bagırıyordu sonra ikimizde boşaldık kalkıp banyoya gitti biz erolla koltuklarda oturup sigara içerken eşi tekrar üzerinde sütyen ve kilotla odaya geldi erolun yanına oturdu oda sigara yaktı ben banyoya gittim suyu ayarlayıp duş alacagım sırada eşi banyoya geldi şampuanı bulabildinmi diye sordu bende evet gelsene yanıma dedim içeri girdi üzerindekileri çıkardı ben duşun altındayken önümde diz çöküp ****mi yalamaya başladı




yukardan sular akerken bende hem onu hemde beni sabunla köpürttüm daha sonra onu ayakta domalttım elleriyle musluklardan tutup kalçalarını bana döndü ve arkasından girdim girip çıktıkca muslukları kıracak gibi tutuyordu bu sırada erol içeri girdi oooo harikasınız dedi eşinin önünde ayakta durdu ben eşini arkadan *****ken eşide onun ****ni yalıyordu sonra içinden çıkıp yere yattım eşi üzerime gelip ****mi tutup *****den içeri soktu tamamen üzerine oturup bana yaslandı




erolda önünde durup ****ni ****dan soktu ikimiz aynı andan karısını ****yorduk eşi çılgıklar atıp harika diye çılgık atıyordu erol hızlı hızlı girip çıkmaya başladı ben geliyorum deyip boşaldı bu kez benim üzerimde oturup kalkmaya başladı ayaga kaldırdım çamaşır makinasının üzerine domalttım alttan ****dan girip çıkmaya başladım ellerimlede gögüslerini sıkıyordum çıglık çıglıga ikimizde boşaldık




sonra duşlarımızı alıp yattık sabah hep beraber kalkıp kahvaltı yaptık ben kendi işime erol bürosuna eşide çalıştıgı bankaya gitti telefonla erolla konuşuyoruz çok kısa bir zamanda tekrar bir program yapacaz….. çok güzel bir fantazi ve degişiklikti her insanın farklı fantazileri vardır güvenle ve dürüstce oldugu sürece yaşanmalıda içinde gizli fantazileri degişiklik arayışı olanlarla tanışıp paylaşabilir yaşayabiliriz sevgiyle kalIN




Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

erotik film izle sincan escort bakırköy escort Casibom Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort çankaya escort etlik escort gaziantep escort rus escort kızılay escort mersin escort kocaeli esgort bahçelievler escort escort ankara izmir escort izmir escort izmir escort taksim escort taksim escort Casibom Casibom Giriş Casibom Güncel Giriş kocaeli escort kocaeli escort beylikdüzü escort Escort beylikdüzü escort şişli escort mecidiyeköy escort burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com ensest hikayeler hurilerim.com eryaman escort demetevler escort porno escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri bursa sınırsız escort bursa escort porno izle xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort görükle escort bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj