Sahilde

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Yazın yaklaştığını gösterir güneşli bir günde Şile’deydik. ayaklarımı uzatarak kuma oturmuştum. Arkadaşım ise havlunun üzerine yüzüstü yatmış, uyukluyordu. Akşamdan kalmalığın ve gece kaybedilen enerjiyi telafi etmekten son derece mutlu kıpırdamaksızın yatıyordu. Kalkıp oturdu, gözlerini ovuşturdu… Bir süre sonra sıkılıp yana devrilerek başını kucağıma koydu. Böyle uyuklamayı seçti sanırım diye düşünürken, başını hafif hafif erkekliğime sürtmeye başlayınca yanıldığımı anladım. Etrafa bakındım, yakınımızda kimse yoktu ama elli altmış metre ötemizde insanlar vardı. Yine de kollarımla örtmeye çalışırken onun çoktan mayomu aralayıp beni ağzıyla uyarmaya başladığını fark ettiğimde tek yapabileceğimin, etraftakilere “Yok bir şey… Oturuyoruz burada… Bir şey yapmıyoruz” mesajları vermek olduğuna karar verip ufka çevirdim bakışlarımı. Arkadaşımın başı hızla inip kalkıyor, benim ise biri uyanacak diye ödüm kopuyordu. Sabırsızlıkla boşalmak istiyor, gecikip durması paniklememden başka işe yaramıyordu. Bir ara ağzını çeken arkadaşım tüm hınzırlığıyla “Canı cehenneme, anlarlarsa anlasınlar… Kasılmaktan vazgeç…” deyip tekrar yaptığı şeye dönünce, “Ne olursa olsun…” düşüncesiyle kendimi bıraktım ve bikinisini arasından elimi uzatarak göğsünü okşamaya başladım. Çok sürmedi boşalmam… Doğrulan arkadaşım dudağının kenarındaki bir damla spermi parmağıyla ağzına iterken en hınzır ifadesiyle bakıyordu. Yalnızca “Bana borçlusun” dedi ve sırt üstü havlusuna uzandı.

Denize girmeye karar verdiğimizde yaşayacaklarımızı planlamamıştık. Zaten ilişkimizi besleyen en önemli kaynak anlık kararlarla yaptıklarımızdı. Şile’nin büyük dalgalarının kumu kaldırıp suyu bulamaç gibi yapmış olması deniz keyfimize engel olamazdı. Birkaç kere dalıp çıktık, biraz yüzdük… Sonunda durduğumuz yerde su göğsümüze kadar geliyordu, ama kimi dalgalar suya gömüyordu bizi. Keyifsiz gibi gözüken bu durumdan yararlanıp keyfini çıkartmaya ikimiz de aynı anda karar verdik. Ben onun dar bikinisinden elimi sokup poposunu kadınlığını okşamaya çalışırken o erkekliğimle uyarıp sertleştirmeye çalışıyordu. Arada bir bana bakıp hınzırca gülümsüyordu. Çok aşina olduğum bu yüz ifadesinin burada sevişeceğimiz anlamına geldiğini biliyordum. Bikinisi çok dardı. Ben mayomu biraz indirsem engel kalmıyordu, ama onun da benim gibi yapması bir işe yaramıyor, bacaklarını neredeyse hiç aralayamıyordu. “Çıkartsana altını” dediğimde ikiletmeksizin, eliyle omzumdan destek alıp çömelirken ağzına dolan tuzlu suya aldırmaksızın önce bir bacağını çıkarttı, sonra aynı şeyi diğeri için yaparak ötekini… Boynuma sarılarak kucağıma çıkarken erkekliğimi elimle yerleştirdim. Dalgalarla yükselip alçalıyormuş gibi davranarak birleşmenin tadını çıkartıyorduk. Suyun soğukluğunun boşalmayı geciktirmesini, yasak delme ve gizlilik heyecanı geçiştirdiğinden olacak aldığımız haz şaşırtıyordu bizi. Boşalmıştım… Başını omzuma doğru yaslamasından onun da rahatladığını anlamıştım. Neden sonra doğrulduğunda “Aaa, bikinim yok” diye çığlık atınca, şaşkınlıkla “Nasıl yani… Nereye koymuştun?” diye sorduğumda, “Elimdeydi, düşürmüş olmalıyım…” yanıtını verirken etrafa bakınıyordu. İkimiz de bunun yararsız olduğunu bilmemize rağmen bulamaca benzeyen suya dalıp bir süre arandık. Boşuna uğraştığımızı bilerek doğrulduk. “Ne yapacağız şimdi?” diye sorarken bakışlarıyla sahili tarıyordu. “Sen bekle, gidip havluyu getireyim” diyerek kıyıya yöneldim. Döndüğümde yüzündeki muzip ifadeyi görünce şaka yaptığını sanıp “Buldun mu? Yoksa kaybolmamış mıydı? Beni mi işlettin?” diye sorduğumda “Saçmalama… Ne kaybolmaması, ne bulması. Düştüğüm duruma gülüyorum. Ver şu havluyu” tepkisiyle havluya uzandı.O önde ben arkada kıyıya doğru yürümeye başladık. Su sığlaştıkça dalgaların savurup havalandırdığı ıslak havlunun kimi zaman bedeninin üst kısımlarına yapışması yüzünden açığa çıkan poposunu seyrediyordum ki “Pis röntgenci, bakacağına örtünmeme yardım et” diyen sesiyle seyri bıraktım. Meraklı birkaç göz uzaktan da olsa, denizden havluyla çıkmanın ne anlama geldiğini çözmeye çalışır bakışlarla bizi süzerken, biz gittikçe artan bir tempoyla katılırcasına gülüyorduk.Şile’yi hep sevmişimdir.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kazadan Sonra

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Merhaba adım Gökhan ankarada ikamet ediyorum.uzun yıllar yurt dışında çalıştım dansa merak sardığımdan bu yana o kadar çok birlikteliğim olduki. Diskolara veya barlara girdiğimde çok hoş karşılanıyordum.güzel bir gecenin ardından erkek arkadaşımla eve dönerken keçiören köprüsüne yaklaştığımda yol yapımı nedeniyle başka bir yoldan devam etmemiz için görevliler yön gösterdiler süratim azdı fakat karşıdan gelen aracın yoldaki elektrik direğine çarpıpta oda benim arabamın üstüne düştüğünde şok olmuştum. Ne olduğunu bile anlamadan arabamdaki hasar için dışarı çıktım.direğe çarpanın erkek olduğunu düşünüyordum ama maalesef araçtan diz üstü mini etekli bir bayan çıkmıştı başını çarpmıştı alnında hafif bir kanama vardı. Ama büyük bir şok geçiriyordu. Bir şeyin varmı derken sallanınca ayakta hemen bir hamlede yakaladım düşmesin diye kendisini bir hastaneye götürmemi istedi.arkadaşıma sen arabaların başında dur diyerek trafik memurlarına durumu anlat diyerek bir taksiye bindirdim kadını arka koltukta başı omzuma gelecek şekilde yatırıp hastaneye koştum acil müdahalesini yaptırdım önemli bir şeyi yoktu sevinmiştim buna. İşimiz bittiğinde arkadaşımı arayarak ne yaptığını sordum kazayla ilgili her şeyin yolunda olduğunu söyleyip kaza raporunu tutturduğunu Araçlarıma çekiciye yükleyip sanayiye götürdügünü ve oradan eve gideceğini benim kadınla ilgilenebileceğimi söyledi. Tamam diyerek kapattım telefonu kadın ne yapmış arkadaşın diye sorduğunda aynısını anlattım, merak edecek bişi olmadığını anlayınca sevindi seni evine bırakayım dedim .memnun olurum ama size de çok zahmet verdim dedi.o ana kadar aklımdan sadece yardım geçen kadının koluma girip yanağıma öpücük kondurması beynimde bir şimşek çaktı.taksi çağırıp hastaneden uzaklaştık Çankaya da oturuyordu evine girdiğimde şok olmuştum öyle güzel dizayn edilmişti ki belliki parası vardı eve girdiğimizde yalnız yaşadığını ekonomik sorunu olmadığını kendiyle ilgili birşeyler anlattı.birşey içermisin dediginde olur dedim küçük bir dolabın içinde çıkarttıgı şarap şişesini göstererek ne dersin şarap içelim dediginde olur dedim tekrar ne işle ugraştıgımı sordugunda yurt dışında çalışıyorum diyerek sohbete başladım kadehlerle gelip karşıma oturdu kısa eteginin içinde bacakları öyle güzel görünüyorduki gözlerimin nerede oldugunu anlamış olmalıki keskin bir bakışla benim için yoruldun dedi.

Başına bir sürü iş açtım diyerek yerinden kalktı biraz bekle diyerek yatak odası olduğunu öğrendiğim odaya gitti ve gelirmisin diye seslendi muhteşem bir odaydı bu odada yalnız kalmak seni üzmüyormu dediğimde öyle bir baktı ki başını önüne eğdi yanına yaklaşıp seni üzmek istemedim diyerek ellerini tuttum. Sıcacıktı avuçları başını kaldırdığında uzanıp yanaklarını öptüm gözleri kapandı birden şuanki yalnızlığımı paylaşırmısın dediğinde dudaklarımız birleşmişti bile deli gibi öpmüyordu belliki uzun zamandır bunu yapmıyordu kalçalarından kavrayarak kendime çektim yarragım bu hamleyle dikilmiş pantolonuma sığmıyordu elini uzatıp kavradığında fermuarımı indiriyordu eteğini beline kadar sıyırdım siyah bluzunun düğmelerini açıp memelerini sutyeninden serbest bıraktım dimdik olmuş uçlarını yalarken kısık kısık inliyordu.ellerim boş durmuyor etlerini okşuyordu.pantolonu mu eğilip çıkarttı ve eline alıp yarragımı öyle bir soktuki ağzına dibinden kavrayarak,düşüyorum sandım.kazık gibi olunca kalktı ağzını elinin tersiyle silerek. Sırt üstü yatırıp üzerine abandım bacaklarını belime doladığında amının sıcaklığını yarragımda hissetmemek mümkünmü o ne ateş o ne sıcaklıktı öyle yavaşça amının ıslanan deliğine doğru kayan dilimi başıma bastırarak diplerine doğru çekiyordu kısık sesli inlemeleri artmıştı onbeş dakika kadar emip yaladım amının her yerini ıslandıkça ıslanıyor amından akan suları yalayıp yutturuyordum kaçken boşaldı böyle bilmiyorum çok hoşuna gittiği belliydi hadi artık dediğinde baldırlarının altından ellerimi sokup bacaklarını omzuma aldım muhteşem deliğine yarragımı dayadığımda yavaş gir canımı yakma dedi kısık bir sesle başımı salladım olur anlamında elimle deliğine yerleştirdim yarragımı yavaşça dipledigimde ohhhh diyerek erkeğim sik beni demesi bir birine karıştı 18 lik yarragım tempoyu yakaladı girdikçe beni belimden tutup çekiyordu birden titrediğini hissettim boşalıyordu gene harikasın erkeğim ol benim diye inlerken belinden tutup domalttım arkasına geçip yarragımı tekrar ıslak amına yerleştirdim kalçalarından tutup kendime çekerken odaya dolan çığlıklarıyla birlikte coştuk.omuzlarından kendime çekiyordum tempomuz artıyor çığlıkları kulaklarımı çınlatıyordu az önceki yarı baygın kadından eser,kalmamıştı zevkten hadi öldürdün beni mahvettin diye inlerken evet hadi birlikte dedim omuzlarından kendime doğru bastırarak sarsılmaya başladık birlikte etlerini sıkarak içine ılık ılık akışıma boşal erkeğim diyerek amını kasıyor içinden çıkmamı istemiyordu üstüne yığılıp kaldım öylece.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Dinlenme Tesisleri

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

İstanbul`a otobüsle gitmek için o akşam terminale vardım. Ellerimde bavullarla otobüs beklerken, yanıma 30-35 yaşları arası, kumral, kolsuz bir bluz ve pantalonun altında sandalet giymiş, orta boylu, son derece bakımlı ve toplu bir bayan yaklaştı. Vücudu oldukça toplu, göğüsleri kocaman olan bu bayan tabii ki beni hemen etkiledi. Bu bayan bana İstanbul otobüsünü`mü beklediğimi sordu, ve yanımda beklemeye başladı. Ben kısa bir şort üstünde spor bir gömlekle bekliyordum. Bu şişman bayan benimle hiç ilgilenmiyordu,ama ben onu aralıksız izliyor, ayaklarına, kocaman göğüslerine, ayva göbeğine ve geniş kalçalarına bakıyordum. Şişman bayan önce rahatsızlık duydu, ama yüzüne gülümseyince yeşil gözleri kısıldı, kıpkırmızı dudaklarının arasından dişleri gözüktü ve muhteşem bir gülümseme ile bana baktı. Zayıf olsa, herkesin hayran kalacağı bir güzelliği vardı. Toplu bayanlardan hoşlanıyor oluşum, kalbimin hızlı hızlı atmasına ve dilimin kurumasına neden oluyordu. Otobüs gelince bütün bekleyenler sırayla otobüse bindik. Koltuğum, otobüsün arkalarındaydı. Şişman bayan da benden iki koltuk önde, başka bir bayanın yanına oturdu. Otobüs hareket etti, fakat farkına vardımki yanımdaki koltuğun sahibi gelmemişti. Hostesin çayları dağıtacağı sırada, hayran olduğum bu şişman bayan yanıma geldi ve “Oturabilir miyim?” diye sordu. Kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. Hemen pencere kenarını bayana bırakarak yanına oturdum. Çaylarımızı yudumlarken sıcacık bir sohbete daldık. Bu muhteşem bayanın adı Gizem`di. Harika kokan parfümü, beni daha da sarhoş ediyordu. Epeyce ilerleyen otobüste ışıklar söndü ve gece yolculuğu başladı. Ablam yaşında olan Gizem, bana iyi geceler dedikten sonra gözlerini kapadı. Yarım saat geçti, ama uyumama imkan yoktu. Bluzunun altından göbeği görünen Gizem, beni çılgınca tahrik ediyordu. Uyurken başka güzeldi o. Gözlerim ayaklarına ve göbeğine takılmış, sertleşen penisim, resmen Gizem`i istediğini haykırıyordu.Bir an dayanamadım ve Gizem`in göbeğini ve muhteşem göğüslerini okşamaya başladım.Gizem mışıl mışıl uyurken, ellerim vücudunu keşfediyordu. Otobüsün karanlık oluşundan yararlanıp, daha da ileri gittim ve bir elimi sütyeninin içine soktum. Gizem`in göğüsünün ucu o kadar sertti ki, yaptıklarımı hissettmiş olması gerektiğini düşündüm. Tam elimi çekmek üzereydim ki, Gizem`in gözlerinin kısık kısık bana baktığını fark ettim. Sonra Gizem`in ellerini dikleşmiş olan penisimi, şortumun üzerinden okşadığını fark ettim. Dilim damağıma yapışmıştı. Gizem bunu fark etmiş olacakki hemen dudaklarını benimkilerle birleştirdi ve dilini sonuna kadar ağzıma sokup çılgınca gezdirmeye başladı. İkimiz de zor da olsa sessiz olmaya çalışıyorduk. Uzun uzun öpüştükten sonra Gizem`in kulağına eğildim ve “ne varınca, oradaki motelde bir oda tutalım. Seni çılgınca arzuluyorum” dedim. Gizem cevap vermek için kulağıma eğildi, “Şimdiye kadar bu halimle beni hiçbir erkek arzulamamıştı. Hele senin gibi yakışıklı olanını hayallerimde bile göremezdim. İste kölen olayım” dedi ve kulağımı emip yalamaya başladı. Bu sırada eli şortumun içine girdi ve ön meniyle sırılsıklam olan penisimi sıkarak ovmaya başladı. Bu sırada biz farkına varmadan saatler geçmişti.

Otobüste ışıklar yanınca kendimize geldik. Anons yapıldı ve ne geldiğimiz haber verildi. Biz bavullarımızı alıp el ele tutuşarak doğru tesisin moteline koştuk. Odamızı tuttuk ve koşa koşa merdivenleri çıkıp odamıza girdik. Kapıyı kitledikten sonra ben Gizem`e sarıldım ve onun dudaklarını resmen sömürmeye başladım. Bu sırada ellerimle tombul ve kıvrımlı vücudunu keşfediyor, kalçalarını, sırtını ve bacaklarını okşuyordum. Gizem ise ellerini şortumun içine sokmuş, penisimi ovuyordu. O kocaman vücudu öylesine çılgınca arzuluyordum ki… Gizem`i aceleyle soydum. Sütyenini ve külotunu dişlerimle koparırcasına çıkardım. O beni soymaya fırsat vermeden ben hemen şortumu, gömleğimi ve ayakkabılarımı çıkarmıştım. Gizem`i yatağa yatırdım ve göğüslerini yalamaya başladım. O dev göğüsler ve göbek, jelatin gibi sallanıyordu. Göğüslerini sertçe emerken, ellerimle vajinasını okşuyordum. Tombul ve kalın bacaklarını iki yana ayrılmış Gizem, sırtımı tırmıklıyor, çılgınlar gibi inliyordu. Vajinasının suyu, ellerimi ve yatağı sırılsıklam etmişti. Ben gögüslerini emmeyi bırakıp, yavaş yavaş aşağılara ilerliyor, vücudunu yalayarak kat ediyordum.Göbek deliğini emerken, sallanan vücudunun görüntüsü beni çılgına çeviriyordu. Daha da aşağı indim ve vajinasını yalamaya, ellerimle aynı anda kalçalarını sıkmaya başladım. Arada sallanan tombul bacaklarını ısırıyor, ellerimle de onu daha çok tahrik ediyordum. Çenem Gizem`ın sıvısıyla sırıl sıklam olmuşken, ben klitorisini ağzıma alınca, o bacaklarını biraz kapadı ve başımı olduğu yere sıkıştırdı. Bu sırada ellerimi kalçalarından çekip, göğüslerini sıkmaya başladım. Gizem göğüslerindeki ellerimi tutuyor, ve her dakika yükselen bir sesle inliyordu. Klitorisini emiyor, dilimle ritmik ve hızlı tokatlamalarla, Gizemi çıldırtıyordum. Arada, ağzımı tamamen açıp, vulvasını ısırır gibi yapıp, dilimi vajinasının içine sokuyordum. Tam bu sırada Gizem kasıldı, çığlıklar atmaya başladı ve vajinal sıvısı ağzıma boşaldı. Ben çölde susuz kalmış gibi bu sıvıyı yutkundum. Gizem beş altı kez bu şekilde boşaldıktan sonar bacakları gevşedi. Ben başımı bacaklarının arasından çektim ve Gizem`e baktım. O kadar güzeldi ki, o muhteşem dudakla arasına penisimi sokmaktan vazgeçtim. Gizem`in kulağına “Daha devam etmek ister misin? ” diye sorunca, bir anda kendimi o dev vücudun altında, göğüsleri yüzümde sallanırken buldum. Gizem eliyle penisimi tuttu ve vajinasının olduğu yere göre ayarladı. Sonra dev kalçaları bacaklarımı örttü ve penisim sonuna kadar girdi. Gizem üzerimde zıplamaya başladı. Kemiklerim kırılacak sandım, çünkü Gizem çok ağırdı. Ama tattığım acı daha da zevk veriyordu bana. Gizem zıplarken göğüsleri sallanıyor, elleri benim göğüslerimi tırmıklıyordu. Gizem`in vajınası bile tombuldu, öyle ki penisimi sıkı sıkı kavrıyor, sıcaklığı muhteşem bir haz veriyordu. 5 gün boyunca o motelde çılgınlar gibi seviştik Gizem`le, hiç birşey düşünmeden.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Neresine Boşamamı Istedi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Sevgili arkadaşlar ismim TURAN Ankaralıyım 37 yaşında esmer minyon beyim El ve yüz falına bakmam nedeniyle çok bayanlarla konuşurum ancak Hiç biriyle seks ilişkim olmadi ta ki Leyla hanımla karşılaşıncaya kadar Eşim tarafından tanıştırıldık falına bakmamı söyledi bende Hayır demedim el falına baktım çok etkilenmişti ve teşekkür etti Eşim bayram sebebiyle memlekete gitmişti evde Yalnızdım. kapı çaldı Açtığım da Leyla hanım ve yanında kendisi gibi kapalı bir bayan vardı kusura bakmayın Turan bey arkadaşım Konya dan geldi sizin çok iyi fala baktığınızı söyledim Bana da bakar mı diye israr etti bende sormak için geldim dedi olur fakat bir saat sonra bakabilirim yalnız eşim yok dedim onlarda olsun geliriz dediler Aradan bir saat geçtikten sonra Leyla hanım ve arkadaşı geldi bende falına baktım Arkadaşı seks hakkındaki falına da bakmamı söyleyince ayrı bir odaya geçtik özel olması nedeniyle arkadaşına Seks hayatı ile ilgili falına baktım. Eşiyle neler yapmasını anlatım Çok teşekkür etti odadan çıktık ve gittiler akşam üzere ev telefonu çaldı telefondaki Leyla hanımdı kusura bakmayın arkadaşım sizin anlatıklarınızdan çok etkilendiğini Mümkünse seks hayatı ve eşiyle ilgili bakmamı söyledi bende bakarım ancak yanlış anlaşılmasın dedim O da eşi ve çocukların yarın evde olmayacağını söyledi bende olur dedim

Ertesi günü geldi içeri girdiğinde kırmızı dar uzun etek ve kırmızı eşarbını Görünce müthiş etkilendim oturduk göz göze geldik biran elektriklendim O da bunu farketi elini açmasını söyledim seks hayatının tüm derinliklerine inince eşini aldatığı ortaya çıktı ve uzun süre sebeblerine indik ve nasihatlar verdim .Neyse fal bittikten sonra normal sohbete başladık herşeyimi biliyorsunuz artık inşallah beni tehdit etmesiniz gibisinden bir laf söyledi ve güldü bende evet tehdit edeceğim eğer çay koymasınız diye espiri yaptım tekrar güldük iceri girdi ve cay koydu içeri geldiğinde Vücudunu süzdüm bunu farketi oturduk sohbete başladık tabiki konu seks oldu Benim seks hayatım hakkında sorular sormaya başladı bende anlatmaya başladım Biran sohbet içinde eşinin ve dostunu çok şanslı dedim O da gülerek sende şanslı olmak İstermiydin dedi biran çok şaşırdım neyse caya bakmaya gitti mutfaktan beni çağırdı Şekerin yerini sordu bende mutfağa gittiğimde eğilmiş alt dolaba bakıyordu gözüm O iri Kalcalarına gitti döndü bana bakınca biran göz göze geldik ve hep sen bakarmısın dedi Ne oldu hic anlamadım elim bir anda kalcasına dokundum ve okşamaya başladım Biran hiç elemeyeceksin gibi laf söyledi ve dolabın üstüne elerini koyarak iyice eğildi Bende o güzel kalcasını okşamaya başladım kırmızı uzun etegini kaldırım kırmızı kilodunu üzerinden dilimle arkasını iyice yaladım ve kilodunu cıkardım önünü döndürdüm ve o güzel tertemiz vajinesini yalamaya ve hafif olarak ısırmaya başladım iyice sıvının geldiğini anlayınca erkekliğimi çıkararak ayakta duran leylayı mutfakta yere yatırdım erkekliğimi ağzına verdim bende tekrar o güzel vajinesini yalamaya başladım uzun bir süre sonra dudak dudağa sevişmeye başladım ve buluzunu actım iri göğüslerini yalamaya başladım ve tekrar erkeklıgımı ağzına verdim boşalırken agzına ve eşarbına boşalmamı istedi uzun bir süre sonra ağzından çıkardım eşarbına boşaldım ve tekrar agzına soktum harikaydi doymamıştım

Kalktık çayımızı ictik ben bir eve gittiyim eşim arayıp aramadığını sorup geliyim dedi bende kim var evde dediğimde arkadaşını evde olduğunu söyledi ve gitti aradan 1 saat geçti gelmeyince bende banyoya girdim iyice yıkanıp çıktım kanepeye uzandım kapı caldı ve Leyla hanım geldi kusura geç kaldım evde banyo yaptım dedi bende arkadaşın çakmıştır dedim o herşeyimi bilir dedi. İyi ozaman ikimizde banyo yaptık ama ben banyoda yapmak istiyorum dedim ve banyoya gittik suyun altında cılgınlar gibi heryerini emmeye başladım arkasına gectim ve kalcasını dilimle yalamaya başladım iyice emdikten sonra arkadan one sokmaya başladım. Arkasınada sokmamı istedi hic yapmadım ben dedim yapppp dedi bende ilkez soktum zor girmisti ancak nefisti ve neden önceden yapmadım diye düşündüm biran ve baya uzun gidip geldikten sonra arkasına boşaldım. İnanın harika bir şeydi neyse insallah sıkılmıyorsunuzdur. Banyoda yıkandık ve çıktık salonda otururken telefon çaldı Leyla hanımın arkadaşı çağırıyordu kocası aramış leyla hanımı o da ekmek almaya gitti artık çıksın dedi bu arada arkadaşının ismi FERDA hanım Neyse öpüştük ve yukarı çıktı aradan yarım saat geçtiğinde telefon tekrar çaldığında Telefonda FERDA hanim vardı turan bey yemek hazırladık yemek getirelim dedi zahmet etmeyin dedim biraz sonra kapı caldı FERDA hanım geldi yemeği getirdi teşşekür ettim leyla ne yapıyor dedim çok yormusun biraz uzandı dedi ve gülüştük ve yemeği yedim ve uzandım saat 15.00 sularıydı kapı çaldı FERDA hanimdi tabaklari almaya gelmişti(aslında gelmelerinden rahatsızlık duyuyordum gören olacak diye allahtan bayram olduğundan bulundugumuz katta kimse yoktu) salonda toplayım dedim ben toplayım istersen mutfagınıda toplayım dedi Valla çok iyi olur dedim mutfagı bir güzel topladı salona geldi tabakları topladı sende baya yorulmusun dedi herhalde dedim olanları sana anlatımı dedim evet herşeyimizi biliriz dedi ne güzel dedim benim sırdaşım yok dedim FERDA hanim istersen ben olurum dedi ve gülümsedi ne gibi dedim sende benim herşeyimi bildin sırdaş sayılırız dedi biraz sohbet ettik bir kac gün daha ankarada kalacağını söyledi bende yine görüselim dedim nezaman istersen olur dedi bende hic teretettüd etmeden gece gelsene dedim bilmem dedi ve kalktı. Gece 01.00 sularında telefon caldi kısık sesle FERDA herkes yatti geliyorum deyip kapati. Hemen kapıyı araladim beş dakika sonra FERDA geldi üstünde eşorfman vardi neyse oturtuk birer sigara ictik e ne yapalim dedim ferda ne istersen yapabilirsin dedi cılgınlar gibi dudağına yapıştım uzun bir süre Dudaklarını emdim ustunu cıkarıp cılgınlar gibi bacak arasını emmeye başladım daha cok yala diyerek inliyordu bense artık sıvılar agzıma gelmeye başlamıştı daha diyordu Biranda kalktım bekle dedim mutfaga gittim muz ve bal getirdim balı goguslerıne kalcasına sürdüm gögüslerinden balı yalamaya başladım arkasını cevırıp kalcasına sürdügüm ballı yalamaya başladım artık sok diyordu daha bitmedi dedim muzu soydum Bala sürdüm arkadan vajınesıne soktum yarısını ve yavasca yemeye basladım cok nefis Bir olaydı ilkez yapıyordum ama hoşuma gitmisti dışardaki tüm muzu yerken icerde kalanı yavaşca cekıp onuda yedim. Erkeklığimi arkadan öne soktum kısa bir git gelden sonra içine boşaldım. Ferda hemen döndü ve erkekliğimi yalamaya başladı. Birer sigara İctik ve tekrar beraber olduk sabah oluyordu FERDA duşunu aldı ver evden çıktı. Böylece güzel bir bayram gecirdim. Unutmadan tabiki ferda olayları leylaya anlatmış muz ve bal olayını leylaylada yaptık. Neyse bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kamera

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Herşey bilgisayarıma aldığım webcam ile başladı.internete tanıştığım bir kızla sohbet ediyorduk.resimlerimizi birbirimize gönderdikten sonra mla canlı chat yapmayı teklif ettim.onun sı yoktu o yüzden sadece benim görüntümle konuşuyorduk.gel zaman git zaman derken bir gece sıcak olduğu gerekçesiyle kazağımı çıkardım.sadce tshırtle kalmıştım.espi ile karışık tshirt ümüde çıkarmamı istedi.onu da çıkarınca konuşma tarzımız biraz sapmıştı.konu birbirimizin vucudu hakkında sohpete dönüşmüştü.en sonunda dayanamadı ve bana biraz gaz verircesini pantalonumu çıkaramıcağımı idda etti.bendeki muzurlukla kalktıp ve onuda çıkardım.bu sefer cinsel organım hakkında dalga geçmelere başladı.bende ereksiyon halinde olmadığımı olduğum zaman görmesini istediğimi söyledim.tabi hemen ısrar etti o zaman o hale getir diye.bende tek başıma olmıcağını yardıma ihtiyacımın olduğunu söyledim.telefonlaştık ve telefonda tahrik edici bir sohbetten sonra ereksiyon haline gelmiştim.dan görünce oldukça heyecanlandığını söyledi.buluşmayı teklif ettim ertesi gün için.fakat bakire olduğu için bu teklife yanaşmadı.ben ise gayet uygun bir dille bu buluşma sadece senin isteklerin doğrultusunda ilerler diye onu ikna ettim.Hafta sonu buluştuk.sözleştiğimiz noktadan onu aldım ve evime doğru hareket ettim.buluşmamızdan önce onun için küçük bir kaç hediye almıştım.onlardan birini verdim.oldukça etkilendi eve vardığımızda önce bir kahve ikram ettim sonra sohbete başladık.hiç acele etmedim.ettiğim iltifatlar sonucu iyice yumuşamıştı.dayanamadı ve ilk hamleyi o yapıp beni öptü.benim hamlemde ise beni durdurup benden söz istedi.sadece kendisinin istekleri doğrultusunda hareket etcektik.sözü verdim ve sevişmeye başladık.içeri geçtik.ona aldığım diğer hediye paketini verdim.içinde en hoşlandığı renkten iç çamaşırı ve jartiyer takım vardı.giyindi yanıma geldi.göz kamaştırıyordu.ufak bir öpücük kondurdum dudaklarına.gülümsedi ve beni yatağa doğru itti.pantalonumu indirdi ve oral sexe başladı.tecrübesizdi.bu belli oluyodu.ama yinede çok etkiliyodu.yaptığı oral sex sonucu belli süre sonra boşaldım.duşa girdim.çıkınca yanına yatıp sarıldım.bir süre konuştuk.daha sonra izin verirse sıranın bende olduğunu söyledim ve oral sex için bacaklarının arasına yöneldim.yerinde duramıyordu.çok geçmedi boşaldığını anladım.Ama gözleri devam et der gibiydi…vucudunun her yerini öptüm.dilimin değmedik yeri kalmaması için özen gösterdim. ilişkiye girmek için can atıyodum.oda öyle.fakat korktuğu belliydi.üstelemedim.bütün gün boyunca birbirimizin tüm vucudunu keşfettik.ve sexteki en saf hazları aldık o ihtirasın içinden ve birşeyi öyle iyi anladık; Dokunmaktir insanı en üst yerlere çıkaran şey…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kapıcının Kızı Canan

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Pazar günü evde yanlızdım. Evde istediğim gibi uzanıp keyfime bakacaktım. Kahvaltıyla öğle yemeğini bir arada çıkaracaktım, mutfağa yöneldim. Allah kahretsin. Ekmek yoktu. Pijamalarımı çıkarmak istemedim. Kapıcının butonuna bastım. Kapıcığının kızı Canan cevap verdi. Evde kimse yok babam ve annem akşama kadar gelmiyecekler diye bağırıyordu.

“Canan bana bir ekmek bakkaldan alabirmisin?” dedim.. Biraz sonra Canan elinde ekmekle çıkıp geldi. Kapıcının kızı uzun saçlı, saçlarını arkadan at kuyruğu yapmış, altına, siyah bir tayt üzerine de mor bir penye giymişti. Göğüsleri taş gibiydi.. Birden şeytan dürttü..ve ” Hadi Canan, içeri gelsene madem annen baban yok biraz konuşuruz ve öğle yemeğini beraber yeriz!” dedim.

Canan çekinerek, içeri girdi. Doğruca mutfağa geçtik.. Yarım saat veya bir saat mutfakta oyalanıp yemek yedik ve tabakları masayı toplayarak odaya geçtik. Canan koltuğun birine ilişti. Bu kıza karşı dayanılmaz bir arzu hissettim. Onu sikmem lazımdı. Ama nasıl? Birden evdeki konulu porno vcd`ler geldi. Canan’a film izletme numarasıyla bunlardan birini iletecek reaksiyon göstermesse onu sikecektim.

” Eeee yemeğimizi yedik, canın sıkılır, istersen televizyonu açıp sana güzel bir macera filmi izleteyim!” dedim. Canan yumuşak bir sesle ” Tamam olur” dedi. ben VCD yi açtım ve bir porno VCD yerleştirdim. Başlangıçta pek açık bir şeyler yoktu. Ancak kızlar ve erkekler soyunmaya başlayınca yavaşça sanki işim varmış gibi kapıyı hafifçe kapatarak mutfağa gider gibi yaptım. Canan`ın Sırtı kapıya dönük ve Porno Filmi merakla izliyordu.

Adam koca sikini çıkarmış bir kızı domaltmış amından sikiyordu. Ben yavaşça içeri girdim. ” Nasıl Canan eğlenebiliyor musun, film güzelmi?” diye sordum. Canan kıpkırmızı oldu. Titrek bir sesle sadece “Evet..” diyebildi. Ben tekli koltuğa yerleşerek, bir yandan filmi izliyor bir yandan da sikmek için nasıl harekete geçeceğimi, düşünüyordum.

Birden gözüm penyesinin üzerinde yazan İngilizce yazılara ilişti.”Canan’cığım yanıma gel bakayım, tişörtünün üzerinde ne yazıyor” dedim. Canan’ı dizime oturtarak tişörtünü okur gibi yaptım. Bitirince bırakmadım. Onu yavaşça sikimin üstüne doğru çekerek oturtup “İyi ki geldin, bende yanlızdım canım sıkılacaktı..” dedim. Canan filmi konuşmadan izliyordu. Adamın biri sırt üstü yatmış, genç kızın biri kucağına oturup kalkıyor, adam karıyı amından feci şekilde sikiyordu.

Elimi yavaşça Canan’ın bacak arasına attım. Canan sesini çıkarmadı hatta bacaklarını iyice açtı. Ben bundan cesaret alarak yavaş yavaş amını ovuşturmaya başladım. Koltuğa iyice kaykıldım. Göğsüme doğru adeta sırt üstü uzanmış gibiydi. Birden delice bir hareketle elimi taytının içine sokararak külodunun üzerinden amını avuçladım. Canan sadece porno filmi izliyor ve hiç hareket etmiyordu.

Taytının kenarlarından tutarak dizlerine doğru sıyırdım. Bir yandan da pijamamı ve külodumu sıyırarak sikimi serbest bıraktım.Canan’ın belini hafifçe kaldırtarak onun külotunu da dizine kadar sıyırarak, kucağıma oturttum. Göt yanaklarının arasına sikimi koydum. Kalçalarının sıcaklığı beni çıldırtıyordu.

Üstten güzel amı iştahımı kabartıyordu. Daha fazla sabredecek halim kalmadı. Canan’ı Koltuğa yüzüstü yatırarak arkasına geçtim.Tükürüğümle göt deliğinin üzerini iyice ıslattım. Zaten sikim ıslanmıştı. Elimle göt yanaklarını aralayarak, sikimi Canan’ın pembe göt deliğine dayadım ve yüklendim. Sikimin kafası” Flopp “diye girdi. Kalçalarından tutarak geçirmeye başladım. Canan acıyla koltuğun kollarını tutarak ” Ahhh.. acıyooor, çıkartsana” diye inliyordu. Artık Canan’ı duyacak halim kalmamıştı. Bu kör gidip gelmeden sonra içine patladım..götü amma zevk vericiydi.. kendimden zevkten geçer gibi oldum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

İşyerinden Tanışıyorduk

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Onunla bir kamu kuruluşunda ve aynı odada çalışırken yakınlaştık.Kocası ile sorunlu ve hayatı seven, iyi içki içen, güzel olmayan fakat çok çekici bir kadındı.Küfürlü ve argo konuşmayı severdi, “delikanlı” tavırlıydı. Onu, tam bir “dişi” olarak görüyor ve çok tahrik oluyordum. Ben de çok ağırbaşlı ve etkileyiciydim, iyi konuşurdum, etkileyici bir ses tonum vardı.(hala daha öyle! ) Ve o da bana ilgi duyduğunu pek gizlemezdi.Ama ben ona açılmaya utanıyor ve çekiniyordum. Çok fazla işimiz olmadığı için uzun sohbetlerimiz olurdu, ağırlığı sekse kayan..Bir gün dedi ki :”Beni sözler tahrik etmez, bizzat yaşamalıyım, hissetmeliyim..!” Bunu, o zamanlar bir kenara yazdım aklımda ve işareti aldım, cesaretim artmaya başlamıştı. Elime Penthouse ve Erkekçe dergilerinin eski sayıları geçti o günlerde. Uzun zamandır bakmamıştım, o tür dergiler beni pek etkilemez..Ama okurlardan gelen fantazilerin olduğu sayfaları o zamanlar ilk defa gördüm ve okumaya başladım.Bir çoğu uydurma ve çok kötü bir üslupla yazılmıştı. Ama bazıları da gerçekten etkileyiciydi, tahrik oluyordum..Sık sık tuvalete gidip boşalıyordum. Bir süre sonra, onun da dikkatini çekti dergiler. O da resimlere öylesine baktı ve tavsiyeme uyarak Okurlardan Gelen Fantazileri okumaya başladı. Uzun uzun okudu yazılanları, yüzünden bir şey anlaşılmıyordu.Bitirince attı önüme dergileri :”Vay be, millete bak neler yapıyor !” dedi.”Nasıl,”dedim, ” Beğendin mi, etkiledi mi seni ?” “E bizde taş değiliz herhalde! Bizde etten kemikten yapıldık, duygularımız var.. ” Bu sözü de aklımın bir köşesine yazıldı.Artık fazla zaman kalmamıştı Birkaç gün geçti aradan, dergideki bazı hikayeleri konuşuyor, hangisi daha iyi yazılmış ve etkileyici, hangisi uydurma ve kötü, tartışıyorduk. Benzer düşüncede oluyorduk bir çoğu hakkında.Bu bizi biraz daha yakınlaştırmaya başladı.Artık gün içinde onu uzun uzun seyrediyor ve sevişirken hayal ediyordum. Sonra bir gün bilgisayarda çalışırken aniden gelip öptü beni.(Eğer okuyorsa burada anlayacaktır benim yazdığımı !) Doğum günüydü ve çok küçük, basit birşey almıştım (ne olduğunu unuttum !) Böylece düğmeye o basmış oldu, bana kalsa o kadar işarete rağmen, yapamayacaktım. Günlerimizi, büro içinde küçük seks oyunları, okşamalar, öpüşmelerle geçirmeye başladık. Odamıza pek fazla gelen olmazdı.O yüzden ona sık sık arkasından sarılıyor ve göğüslerini sıkıyordum.Çok hoşlanıyordu ve o da benim ellerimin üzerine bastırıyordu.Bu beni daha çok tahrik ediyordu ve fırsat buldukça kazağını/tişörtünü yukarı sıyırıp göğüslerini emiyordum. Göğüs uçları küçücük, çevresi kocamandı.Hafif sarkıktı ama emmek çok zevkliydi. Önceleri genellikle kot pantolon giyerdi ama artık -kısa da sayılabilecek- etek giymeye başlamıştı.Odaya aniden girecek biri için tedbir alıp, masalarımızın ve dosya dolaplarının konumunu değiştirdik. Ben çalışırken yanıma sokulurdu onu okşamam için. Önce bacaklarını okşardım yukarıya doğru.(Ön sevişme konusunda bayağı iyiyimdir!) sonra kalçalarını sıkardım hafiften.Onları avuçladıkça, zevkten inlerdi.Daha sonra, önce külotunun üzerinden cinsel organına bastırırdım.Parmaklarımı külotun arasından içeriye sokunca da, artık ikimiz de kontrolden çıkardık. Sırılsıklam olmuş organı, iyice kayganlaştığı için, önce tek, sonra iki parmağımı içeri sokup çıkarmaya başlardım. Kılsızdı, sürekli traş ederdi.. Halbuki ben biraz kıllı olmasını istiyordum.Böyle çok kaygan oluyordu. Parmaklarım içine girip çıkmaya başladıktan, yaklaşık 3-4 dk. sonra orgazm olur, birden benden uzaklaşırdı. Koltuğuna oturur, ellerini yüzüne kapatır, bir süre öyle kalırdı. Boşalırken hiç sesi çıkmazdı.. (Bunları yazarken, o günler gözümün önüne geldi, organım sertleşti; bir yandan yazıyorum, bir yandan organımı okşuyorum..) Tabii ben de bu arada boşalır ve iç çamaşırımı, pantolona izi çıkacak kadar ıslatırdım. Dikkat ettiyseniz, hiç cinsel birleşmeyi yazmadım. Olmadı çünkü, o odada olamazdı ve biz bunun için çok istekliydik.Bunu da bir gece, onun evinde gerçekleştirdik. Merak edenin e-mail adresine bu gecenin ayrıntılarını gönderebilirim..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Komşumuzun Gelini

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bdsm

Arzu çok seksi biri ve benim çok hoşuma giden bir kadın hele o kalçaları insanı çıldırtacak derecede güzel tıpkı jennifer lopez gibi kalçaları var sık sık bize gelirler ve ne zaman karşılaşsak hep benim pantolonumun önüne bakar ve beni daha da çıldırtır su oralar onu sikmek için planlar kurmaktayım.

Yaz ayları oldugu için dışarıda hep birlikte kamelyanın altında otururuz. Akşam üstü çöktüğünde kaynanasıyla her ikindi bize gelirler çay içmek için yine böyle bir gün geldiler ve benin önüme bakmaya başladı ben bunu yataga atmalıydım ama nasıl bi türlü söyleyemiyordum kalçalarını gördükçe de çıldırıyordum neyse masa etrafında otururken bulamaca çözmek geldi aklıma gazeteyi aldım ve başladım bu hemen yanıma sokuldu ve okuda beraber yapalım dedi bir müddet çözdükten sora gazetenin boş yerlerine bunun ismini yazmaya başladı gülümsedi oda benim ismimi yazdı kalp işareti filan bu ara benim ki iyice sertleşti buda bunu fark etti ben sonra gazeteye senden hoşlanıyorum diye yazdım bu kızarır gibi oldu olamaz diye yazdı neden dedim komşu oldugumuzu ve evli oldugunu yazdı neyse sonra telefonda devem edlim diye yazdı tamam dedi ve az sonra gittiler ben gazeteyi bahçede yaktım.kocası Marmariste çalıştıgı için ben umutluydum çünkü yalnız kaynanası vardı evde ben kaynanasını dışarda görünce hemen telefona sarıldım ve başladım iltifata çok seksi olduğunu ve kalçalarına bayıldıgımı anlattım bu yine olmaz dedi falan filan derken neyse ben her şey için özür dilerim dedim ve kapattım . Gece saat 12 de tel. çaldı arayan buydu gel biraz konuşalım kaynana uyuyor dedi ve ben onlara geçtim kapyı açmasıyla buna bir sarıldım ve öpmeye başladım öpüşerek kendi odasına geçtik ve sevişmeye başladık çok güzel şevişiyordu ve bende seni çok istiyorum dedi ve benim kemeri çözdü fermuarı açtı ve oynamaya başladı bende onu soydum ve o çok nefis kalçalar çıplak olarak karşımdaydı ve biraz onları öptüm ve okşadım henüz ben içine girmeden bi boşalmıştım ve bu onun çok hoşuna gitti çok seksi olduğun içi böyle oldu dedim o gece sabaha kadar beraber olduk onunla

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Mahallemizdeki Seval

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Mahallimizde harika vücudu ve mükemmel füzeleriyle bızı ayak da boşaltan Seval isminde bir kız vardı.her neyse bir gün bunu otobuste gördüm .otobüs tıklım tıklım doluydu ve hemen onun yanına gittim.hemen arkasına doğru yerleşmeye başladım yavaş yavaş harika ve tas gibi olmuş sikimi sürttürmeye başladım.bir anda arkasına dondu.ve bundan zevk almış gıbı bir sesle ne yapıyorsunuz dedi. bende ona seni istiyorum dedim. ben sürtmeye devam ederken oda bir anda elini sikime doğru attı ve yavaş yavaş okşuyordu sikim bır anda daha bır şahlandı.bole yarım saatlik yolu gittik. evleri bızım eve cok yakındı ve ben penceredeyken beni evine davet etti.

Evının ustu ınşaat halındeydı.bende hemen ıcımdekı o şehvet duygusuyla kendımı orda buldum.evde ailesenın oldugunu ve benım yukarı çıkmamı ıstedı bende çıktım ve 5 dk sonra geldi.çılgınlar gıbı öpüşmeye başladık.ben onu tuğlalı duvara doğru ittim.bacaklarını belime doğru kaldırdı ve onu havaya kaldırdım ve boğazını yalamaya başladım bır sure bole devam ettıkden sonra benı bırak dedi ve bana hıç bır şeye karışmamamı ıstedı.bende onu bıraktım.hemen egılerek pantolonumu ındırdı ve şahlanmış olan aletime ağzına aldı ve sankı 40 yıldır bu ısı yapıyormuş gıbı mükemmel bır sekılde yalamaya başladı ben artık zevkten olecektım sonra bunu eteğının altından o güzel kalçalarını ellemeye başladım.ve sureklı basımı aşağıya ıtıyor ve onun o mükemmel elmas madenını yalamamı ıstıyordu.ve külotunu hafif hafif cıkarttıkdan sonra yalamaya başladım atık oda zevkten oluyordu ve bunu domaltıp arka taraftan yerlestırmek ıstedım ama alamıyordu.ıyıce zorladım ve yüksek sesle bağırdıktan sonra şahlanmış olan sikim ıcıne gırmıstı.butun gücümle bastırıyordum ve oda bütün gücüyle daha hızlı daha hızlı diyordu ve bende daha hızlı bastırıyordum.tam boşalırken sikimi çıkarttım ve yere uzandım benim uzerıme ters oturdu ve arka tarafından almaya çalıştı bunu yapmayı çok ıstedigımı soyledım ve gercekleşıyor dedi.ama çok zorlandı ama almayan basardı.kısa bır zaman sonra bütün gücüyle zıplıyordu uzerımde bu sefer ben duruyordum daha hızlı daha hızlı ve sonun da mükemmel an geldi ve ben içine boşaldım ve bır anda onun da gevşediğini ve kendinden geçerek boşaldığını hissettim mükemmel bir duyguydu.bundan sora her zaman beraber olmaya başladık ve grup yapmaya başladık

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Japonya`da Tatil

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ben Japonyaya tatile gitmeye karar verdiğimde o ülke hakkında en bilgisiz olduğum konu sexdi. Ben bir Türk kızıyım ve Türk erkeklerinden sex konusunda oldukça memnunum. tabiki erken boşalma sorunu çok sık yaşanılan bir problem ama özellikle penis boyutları oldukça yeterli .Bilindiği gibi japonlar penis boyunda oldukça yetersizler. Ama orda tanıştığım touyama isimli 23 yaşındaki Japon genç penisi gerçekten ufak olmasına rağmen bana inanılmaz orgazm anları yaşattı.

İlk sevişmemizde ön sevişmeyi çok uzun tuttu ve ben daha içime girmeden boşalmıştım. Onun en sevdiğim özelliği her yerde ve her zaman sevişmeye hazır olmasıydı.Japon kızlarını beğenmediği için ben ona çok çekici gelmişim. Özellikle japon kızları vajina çevrelerinde asla kıl bırakmazlarmış bende ise yeterince vardı neyse ki. Oral sexi çok sevmememe rağmen touyama bu işin ustasıydı diyebilirim. Bir gecede 3 kez üst üste hiçbir zaman boşalamamıştım bugüne kadar. Şimdi düşünüyorumda bekaretimi keşke touyama ya verseydim. yaklaşık 10 gün günde 3-4 defa sex yaptık ve hemen hemen her pozisyonda.Doggy ve misyoner pozisyonları konusundaki zevkimiz aynıydı. Anal sexte ise hiç canım yanmadı çünkü touyama nın penisi ufaktı ve işini çok iyi biliyordu.Anal sextende zevk almayı ondan öğrendim. İstanbula döndüğümde uzun bir süre kimse ile yatmadım,yatmakta istemedim. Bu süre içerisinde Touyama ile geçirdiğimiz anları düşünerek mastürbasyon yaptım hem de o kadar heyecanlanıyordum ki bazen bütün elimin parmaklarım içeri giriyodu ve tireyerek boşalıyodum.Evet 6 ay böyle geçirdim taki Türkiye de yaşıyan itoko adlı Japonla tanışıp saatlerce arabanın içinde beni becermesine izin verinceye kadar.Ama yinede Touyama başkaydı. İstanbula gelirse,ben onunla neyapıcağımı biliyorum.taksim parkında ona oral sex yapıp ağzıma boşalmasını isteyecem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

erotik film izle sincan escort bakırköy escort Casibom Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort çankaya escort etlik escort gaziantep escort rus escort kızılay escort mersin escort kocaeli esgort bahçelievler escort escort ankara izmir escort izmir escort izmir escort taksim escort taksim escort Casibom Casibom Giriş Casibom Güncel Giriş kocaeli escort kocaeli escort beylikdüzü escort Escort beylikdüzü escort şişli escort mecidiyeköy escort burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com ensest hikayeler hurilerim.com eryaman escort demetevler escort porno escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri bursa sınırsız escort bursa escort porno izle xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort görükle escort bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj